Hanna Liimatainen Talentree
Strategia ja johtaminen

Hanna Liimatainen

Liikkeenjohdon konsultti

Strategiakonsultti ja valmentaja, jolla vahva ymmärrys vastuullisuuden vaateista ja mahdollisuuksista sekä liiketoiminnan rakentamisesta.

Hanna Liimatainen

Minulla on yli 15 vuoden kokemus markkinointiviestinnästä, liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta sekä yrittäjyydestä. Konsultoinnin lisäksi toimin myös hallitusammattilaisena.

Osaamisalueisiini kuuluvat kuluttajamarkkina kuin B2B-kenttä. Eniten oppia on kertynyt valtakunnallisista ilmiöistä, joissa olen saanut olla mukana.

Markkinointiviestinnän rinnalle olen rakentanut toisen uran vastuullisuuden parissa, ensin vastuullisuusviestinnästä kouluttaen ja sittemmin vastuullisuusjohtajan tehtävässä toimien.

Keskeinen tavoite vastuullisuuteen liittyvässä säätelyssä on muuttaa nykyisiä liiketoimintamalleja kestäviksi sekä kannustaa yrityksiä uusien liiketoimintamallien luomiseen. Vaikuttavin vastuullisuustyö tehdään, kun suunnitellaan yritysten tulevaisuutta.

Strategiatyöskentely, johtoryhmätyöstentely, liiketoiminnan kehittäminen, muutoshankkeet ja -projektit ovat kaikki kerryttäneet osaamista, jota haluan hyödyntää yritysten kannattavuuden ja kestävyyden hyväksi.

Osaamisalueitani ovat erityisesti:

  • Vastuullisuus ja sen mahdollisuudet
  • Liiketoimintamallien rakentaminen ja muokkaaminen
  • Strategiatyö
  • Muutosjohtaminen
  • Markkinointiviestintä ja brändi
  • Kuluttajamarkkina ja digitaalisuus

Olen suoraselkäinen, tarkkanäköinen ja hyvä hiljaisten signaalien havainnoija. Vahvuutenani on nähdä isoja kokonaisuuksia ja kyetä samaan aikaan tarttumaan yksityiskohtiin. Innostun aina ja uudelleen yrittäjyydestä ja uusista projekteista. Vahvat juuret maaseudulla pitävät jalat maassa ja kädet savessa!