Pelastetaan strategia! Aloitetaan kahveilla.

Vinkit vaikuttavaan ja yhteiseksi koettuun strategiaan.

Ilmoittaudu mukaan

Pelastetaan strategia yhdessä

Tule nauttimaan aamiainen, jolta strategia selviää hengissä. Kuulet kahvin kera konkreettisia tarinoita vaikuttavasta strategiatyöstä kotimaisissa kasvuyrityksissä sekä arkista strategiapuhetta ilman ohutta yläpilveä ja hopealuoteja.

Saat tukea ja työkaluja yleisiin strategiatyöhön liittyviin haasteisiin ja näkemyksellisen vastauksen jokaiseen kysymykseesi. Jaossa on oppeja, joita on kertynyt yli viidenkymmenen vuoden ja satojen organisaatioiden myötä. Kotiinviemisinä on lisäksi tuore strategia-kirja, jossa esitellään selkeä nelivaiheinen malli strategiatyön läpivientiin ja avataan parhaat vinkit systemaattisen toteutuksen ja vaikuttavan johtamisen tueksi. Kanssasi ovat Mika Sutinen ja Antti Haapakorva.

Katso paikkakunnat ja päivämäärät

Seuraavat aamiaiset nautitaan Joensuussa 2.11. klo 9.00-10.30 (Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge), Jyväskylässä 23.11. klo 8.30-10.00 (Kielo Office Solutions, Innova 1 / Aalto) ja Tampereella 2.12. klo 8.00-9.30 (Crazy Town).

Ilmoittaudu mukaan

Hyödynnä kasvajien opit

Strategiatyöstä on tehty liian akateemista ja turhan vaikeaa, kun se voisi olla yksinkertaista ja ymmärrettävää. Väitämme, että kun strategiaprosessi on johdonmukainen ja yhteisesti omistettu, sen tuloksena on innostava, sitouttava ja käytännönläheinen strategia.

Miten tähän sitten päästään? Avaamme aihetta lukuisten esimerkkien kautta, joista monet on kirjoitettu myös teokseen: Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi. Kuulet mm.

  • Mitä opimme kotimaisten kasvuyritysten strategiatyöstä?
  • Milloin strategiatyö on vaikuttavaa?
  • Miten muut ovat varmistaneet strategian toteutumisen?

Tavoitteena on pitää tilaisuus rentona ja aihe läheisenä. Varaamme runsaasti aikaa keskustelulle, ja annamme kysymysten ohjata etenemistä. Samalla sinulla on tilaisuus verkostoitua kasvokkain.

Ilmoittaudu mukaan

Hae syksyn kuumin bisneskirja

Pelastetaan strategia! on laajaan aineistoon sekä Antti Haapakorvan ja Mika Sutisen kokemuksiin perustuva kirja. Teoksen punaisena lankana toimii Mikan tarina Mustin ja Mirrin kanssa siitä, miten alle 10 miljoonalla ostetusta yhtiöstä tuli noin miljardin euron arvoinen pörssiyhtiö ja millainen rooli systemaattisella strategiatyöllä oli onnistumisessa. Antti puolestaan on toiminut työssään lukuisien kasvuyritysten strategian muotoilijana. Kirjan ajatuksiin on vaikuttanut lisäksi systemaattinen taustatyö, jossa on tutkittu kymmenien Suomen nopeiten kasvavien yritysten strategiatyötä, mm. Kasvuryhmän jäseniä.

Keskustelua strategiasta käydään parhaillaankin myös Pelastetaan strategia! – Pelastuspartio -ryhmässä Facebookissa. Liity mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Saat ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostiisi. Lähetämme saapumisohjeet lähempänä tapahtumaa.

Hidden
Paikkakunta(Pakollinen)

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn Talentreen tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tutustu henkilöön

Antti
Haapakorva

Toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja,
partneri

Puhelin: 044 056 7444
Email: antti.haapakorva@talentree.fi

TalentreePalvelutPelastetaan strategia! Aloitetaan kahveilla
X