Ulkopuolinen kumppani auttaa näkemään pieniä oivalluksia.

Teemu Kontkanen, toimitusjohtaja, Mediateko Oy

Talentree on sparrannut meitä niin strategiatyössä, talousjohtamisessa kuin mittaamisessakin. Olemme olleet kasvun uralla jo 10 vuotta ja aika ajoin on edessä ollut haasteita, jotka hidastavat kehitystä. Välillä esteellisyydet on olleet omien korvien välissä, ja tämä on vaatinut henkisen lasikaton rikkomista kasvun tieltä.

On oltava jatkuvasti valmis reagoimaan ympäristön muutoksiin

Kilpailu kovenee myös ulkomainosalalla, joten omien vahvuuksien on oltava kirkkaana mielessä. Meidän punainen lankamme ovat kuluttaja- ja päättäjäkohtaamiset vapaa-ajalla ja kaupungissa. Haluamme olla asiakkaallemme ulkomainonnan halutuin kumppani, jonka palvelukokemusta he eivät vaihtaisi pois mistään hinnasta. Tähän liittyy se, että tuotteemme ja palvelumme ovat sellaisia, joita voimme hyvällä fiiliksellä tarjota.

Kilpailussa asiakkaiden huomiosta vaatimukset viestinnän kohdistamisesta ja mittaamisesta kasvavat. Olemme vastanneet datajohtamisen tarpeisiin esimerkiksi Talentreen kanssa toteuttamallamme tutkimusanalytiikkatyökalulla, jolla hiihtokeskusten hissinousuista ja kävijämääristä saadaan johdettua asiakaskohtaiset kampanjaraportit. Parantunut raportointi puolestaan lisää luotettavuutta asiakkaan päässä, kun pystymme todentamaan, että ulkomainontaan tehty investointi on kannattanut.

Mediateko Teemu Kontkanen

Strategiatyö on tuonut toimintaamme selkeyttä ja luottamusta

Arjessamme strategiatyö ja prosessikuvaukset näkyvät selkeytenä ja suuntana. Noin viisi vuotta sitten laadimme yhdessä Talentreen kanssa prosessikuvaukset, mikä auttoi ymmärtämään, mitkä ovat meidän tärkeimmät prosessimme ja miten niitä voi kehittää. Samalla tarkensimme myös strategiaamme. Tämä lisää myös työntekijöiden luottamusta siihen, että tietää, mitä tekee ja tekee oikeita asioita.

Talentreen asiantuntija on sparrannut meitä mm. kassavirtabudjettien kanssa ja toiminut ulkoistettuna talouspäällikkönä. Tämä on lisännyt talousjohtamisen ja budjetoinnin osaamista sekä ennustettavuutta. Talouden toteutumien ja ennustusten katsominen lisää omaa rentoutta, kun näkee, että asiat menevät oikeaan suuntaan ja korjausliikkeiden teko onnistuu ajoissa.

Yhteistyö Talentreen kanssa on jouhevaa ja aitoa

Talentree on helposti lähestyttävä ja maalaisjärjellä ymmärrettävä asiantuntija. Välillämme vallitsee avoimuus puolin ja toisin, joten voimme keskustella asioista niiden oikeilla nimillä. Ulkopuolinen kumppani auttaa näkemään pieniä oivalluksia ja tapahtumaketjuja, joita ei normaali arjen keskellä välttämättä itse huomaisi. Kun nämä saa yhdistettyä omaan tekemiseen, voi myös liiketoiminta skaalautua suuremmaksi.

Mediateko Oy

Mediateko Oy on kuopiolaislähtöinen ulkomainosalan yritys, joka on keskittynyt kuluttaja- ja päättäjä kohtaamisten rakentamiseen vapaa-ajalla ja kaupungeissa ympäri Suomen. Vuonna 2008 perustettu Mediateko on alusta asti ollut Suomen ulkomainosliiton jäsenyritys, ja mukana vaikuttamassa toimialan nousuun ja tulevaisuuteen. Mediateon liikevaihto vuonna 2017 oli 2,8 m€. Mediateon tytäryhtiö Näyttöpojat Oy maahantuo, myy ja huoltaa led-näyttöjä. Tutustu yritykseen tästä >> mediateko.fi

Kaipaako strategianne päivitystä?

Uskomme, että strategiatyö voi olla helppoa, käytännönläheistä ja motivoivaa. Jos jouhevasti etenevä ja konkretiaa korostava strategiatyö kiinnostaa, ota yhteyttä Heidiin, heidi.eskelinen@talentree.fi tai 050 377 7892.

Talentree on helposti lähestyttävä ja maalaisjärjellä ymmärrettävä asiantuntija.

Teemu Kontkanen, toimitusjohtaja, Mediateko Oy