Startup Jetpack.

Otollinen maaperä uudelle idealle.

Ota yhteyttä

Ideasta menestyneeksi tuotteeksi

Oletko ohjaamassa teknologiasta Startup:ia tai muotoilemassa yrityksestä uutta liiketoimintaa digitalisaation avulla? Aiotko kenties ravistella olemassa olevia toimialan jämähtäneitä liiketoimintamalleja? Hyödyntää uutta teknologiaa? Mahtavaa! Talentreen Startupeille suunnattu Jetpack-palvelun avulla saatat ideasi markkinoille ja lentoon varmoin ottein.

Jos olette edenneet jo pidemmälle ja etsitte uusia näkökulmia ja tukea tuotteen jatkokehitykseen, hyppää suoraan tänne!

Kehityksen vaiheet ja palvelupolku:

Parhaiten uuden idean kaupallistaminen onnistuu kehittämällä selkeissä vaiheissa, pienissä sykäyksissä ja testaamalla ideat sekä tuotokset, eli epäonnistumalla nopeasti ja usein. Meillä Talentree:n business-kehitystiimin DNA:ssa on kokeileva kulttuuri ja iteratiivisin tekemisen malli. Oli suunnitelmissasi mobiilipalvelu, moderni verkkosovellus, teknologian ”Proof Of concept” tai vaikka terveysteknologinen kuluttajatuote, ota yhteyttä! Alla on kuvattuna tapamme toimia.

Bondataan

0. Tutustutaan ideaasi ja valitaan sopiva startup-tiimin kokoonpano ratkaisemaan ongelmat vaiheessa 1.

Kehitetään design sprintissä

1. Innovoi – Ravistellaan ideaasi ja kiteytetään olennainen. Varmistetaan, että kilpailuetu ja pohja ovat kunnossa. Luonnostellaan karkeasti ja vapaasti. Valitaan jatkoon 1-2 kärkiajatusta, joita lähdetään testaamaan.
2. Konkretisoi – Prototypoidaan eli luodaan visuaalinen prototyyppi eri palvelupoluille testattavaksi tai tehdään teknologiatestaus.
3. Varmistu – Testataan idea ketterästi ennen toteutusta. Seuraavaksi osataankin jo luoda ja toimittaa jotain merkityksellistä.

Toimitetaan ketterästi – MVP

4. Projektoi – Luodaan tuotto-panossuhteessa priorisoitu kehityksen tiekartta toiminallisuuksista.
5. Suorita testilaukaisu (MVP) – Ensimmäinen minimiversio tuotteesta kehitetään iteratiivisesti ja julkaistaan nopeasti. Joka viikko luodaan uusi versio testattavaksi, kunnes riittävä taso on saavutettu. Sitten mennään!
6. Julkaise, markkinoi ja mittaa – Luodaan tarvittava markkinointimateriaali verkkoon ja sosiaaliseen mediaan tukemaan palvelun/tuotteen markkinointia. Luodaan markkinointisuunnitelmat ja Dashboard tavoitteiden seurantaan numeroina sekä kytketään numerot takaisin tuotekehitykseen.

Parannetaan

7. Vau! Ensimmäinen versio saatiin lentoon! Nyt opitaan taas uutta ja paine lisätä ominaisuuksia kasvaa. Aloitetaan jatkokehitys dataan ja bisnesälyyn nojaten, iteratiivisesti kohti versiota 1, 2, 3…

Esimerkkejä kehitettävistä palveluista:

Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa huomioiden kehitettävän liiketoiminnan tarve ja kehitystyön tilanne sekä käytettävissä olevat resurssit. Esimerkkejä kehitettävistä palveluista ovat:

  • mobiilisovellukset
  • digitaaliset palvelut ja käyttöliittymät sekä
  • SaaS-palvelut ja -palvelumallit.

BUZZ WORDS: Design Sprint, Palvelumuotoilu, Digitaalinen transformaatio, Digimuljaus, Alustatalous, Rapid app development, MVP, Minimum Viable Product, Savolainen Agile ja Ketteräkehitys.

Ota yhteyttä

Käyttämämme teknologiat:

Hallitsemme modernit web- ja mobiiliympäristöt sekä tietoturvan. Yleisimmin käyttämiämme teknologioita ovat mm.

Frontend: React, Vue.js, Angular
Mobiili UI: ReactNative, Flutter, Swift, Kotlin, PWA, Capacitor, Cordova
Design: Sketch, Adobe XD, Figma
Backend: Node.js, PHP, Laravel, .NET core, firebase, Apollo server
DB: SQL, NoSQL,
Rajapinnat: GraphQL, Rest API, PubSub, MQTT, websocket, Apollo client
Server ja serverless: Kubernetes, Docker, Amplify, Netlify, Lambda, nginx, Apache, …
Cloud: AWS, Lambda, Azure
BI / Charting: Grafana, Power Bi, Qlik, Google Data studio

Miksi valita Talentree ohjelmistokehityskumppaniksi?

  • Autamme asiakkaitamme saamaan uusia ohjelmistotuotteita markkinoille mahdollisimman laadukkaana, aikataulussa ja budjetissa.
  • Tuotekehitysprosessimme myötä työskentelystä tulee tehokkaampaa, turvallisempaa ja automatisoidumpaa.
  • Kauttamme saat digiratkaisut yrityksen kehittämiseen avaimet käteen-periaatteella aina prosessin kuvaamisesta digitaaliseen ratkaisuun.
  • Vahva kokemus liiketoiminnasta ja oikea tahto auttaa liiketoiminnan haasteissa – emme ole siis pelkkä teknologiatalo joka tuottaa teknologiaratkaisuja vaan pyrimme ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia.
  • Jos toimimme ulkoistettuna resurssina, tuomme lisäarvon ulkoisena näkökulmana ja uusina ideoina.
  • Meillä myös vahva hankkeistus- ja projektointiosaaminen.

Tutustu henkilöön

Santeri Siltala

Liiketoimintajohtaja: ohjelmistot

Puhelin: 050 3659879
Email: santeri.siltala@talentree.fi

Varaa 30 min. tietoturvatapaaminen

TalentreePalvelutStartup Jetpack
X