Lisää vauhtia kasvuun

Autamme sinua tunnistamaan, kuinka kasvattaa liiketoimintaa, mitkä ovat uudet digitaaliset liiketoimintamahdollisuudet ja optimoimaan digitaaliset ratkaisut. Toteutamme ohjelmisto- ja teknologiaratkaisuja, jotka ovat joustavia, yrityksen strategian mukaisia ja tulevaisuuteen sopivia. Luomme integroituja, koko tuotantoketjun kattavia ratkaisuja aina ideoinnista toteutukseen asti.

Toiminnassamme kohtaavat luovuus, innovatiivisuus ja määrätietoinen liiketoiminta. Teemme ihmislähtöisiä ohjelmistoja rennolla asenteella, mutta raudanlujalla osaamisella. Ymmärrämme liiketoimintaa ja digiä, ja teemme niistä bisnestä.

Hyödynnä tukirahoitus

Tuemme yrityksenne kasvua ja kehitystä liiketoimintasuunnittelun, teknologiaevaluoinnin, koodauksen, Go-To-Market suunnittelun, lanseerauksen ja markkinoinnin eri vaiheissa. Lisäksi tuemme tarvittaessa sijoittajahakuun tarvittavien esitysten rakentamisessa sekä julkisten rahoitustukien hakemisessa.

Olemme tukeneet yritysten kasvua ohjeistamalla rahoituksen hankinnassa Elinkeino-, Liikenne- ja Ympäristökeskuksen (ELY) kehittämisavustuksista sekä Business Finlandin myöntämien rahoitusten hakemisessa. Tutustu ELY:n kehittämisavustukseen, ja Business Finlandin rahoitusmahdollisuuksiin.