Mobiilisovellusten kehitys.

Talentree kehittää liiketoimintalähtöiset mobiilisovellukset.

Ota yhteyttä

Mobiilisovelluskehitystä liiketoiminnan tueksi

Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa, ja se näkyy myös tavassamme kehittää mobiilisovelluksia. Valitsemme käytettävät teknologiat ja kehitysprosessin mallin tukemaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita. 

Mobiilisovellusten kehitys

Mobiiliapplikaation kehityksessä meille on tärkeää: 

 • Tiivis kommunikaatio asiakkaan kanssa.
 • Hyvä käyttäjäkokemus, joka varmistetaan prototyyppien ja käyttäjätestausten avulla.
 • Teknologiavalinnat, jotka sopivat parhaiten tuotteen tavoitteisiin ja asiakkaan tarpeisiin.
 • Laadukas koodi, joka tekee jatkokehittämisestä helppoa ja edullista.
 • Tuki, jonka avulla asiakkaamme pystyvät jatkuvasti vastaamaan käyttäjiensä palautteisiin ja tarpeisiin. 

Teemme mobiilisovelluksia Android ja iOSkäyttöjärjestelmille, jotka kattavat noin 99% maailman mobiililaitteista. 

Tarjoamme kehitystä mainituille käyttöjärjestelmille kahdella eri tavalla; teemme natiivitoteutuksia alustan omaa ohjelmointikieltä ja -ympäristöä käyttäen sekä niin sanotuilla cross-platform –teknologioilla. 

Natiivisovellukset eri alustoille

Talentree tuottaa mobiilisovelluksia niin sanotusti natiivina, eli alustan omalla teknologialla toteutettuna. Teemme natiivisovelluksia niin iOS- kuin Android-käyttöjärjestelmille.  

Natiivisovelluksilla saa laitteesta eniten irti. Käytettävissä on aina käyttöjärjestelmien uusimmat ominaisuudet ja kattavin pääsy laitteen komponentteihin, kuten kameraan, sijaintitietoon ja asentotunnistukseen.  

Käytämme natiivisovelluksissa ohjelmointikielinä pääasiassa Swiftiä (iOS) ja Kotlinia (Android) aiempien Objective-C:n ja Javan sijaan. Näin varmistamme, että pystymme hyötymään kaikista alustojen uusimmista päivityksistä, ohjelmointikielien tuki säilyy mahdollisimman pitkään ja tuotteenne kehitykseen on helppo löytää osaajia myös jatkossa.

 

Cross-platform-sovellukset nopeisiin toteutuksiin

Cross-platformin tavoitteena on vähentää työmäärää ja nopeuttaa tuotteen kehittämistä. Sen avulla sama koodi toimii suoraan niin iOS- kuin Android-käyttöjärjestelmillä, ja siten yhden tuotteen voi julkaista suoraan kahteen eri sovelluskauppaan.  

Cross-platform sopii erinomaisesti sellaisiin tapauksiin, joissa matalat kustannukset ja nopea julkaisuaikataulu on tärkeämpää kuin monipuoliset ominaisuudet ja pitkäaikainen tuki. 

Miksi valita kumppaniksi Talentree?

 • Autamme asiakkaitamme saamaan uusia ohjelmistotuotteita markkinoille mahdollisimman laadukkaana, aikataulussa ja budjetissa.
 • Tuotekehitysprosessimme myötä työskentelystä tulee tehokkaampaa, turvallisempaa ja automatisoidumpaa.
 • Kauttamme saat digiratkaisut yrityksen kehittämiseen avaimet käteen-periaatteella aina prosessin kuvaamisesta digitaaliseen ratkaisuun.
 • Vahva kokemus liiketoiminnasta ja oikea tahto auttaa liiketoiminnan haasteissa – emme ole siis pelkkä teknologiatalo joka tuottaa teknologiaratkaisuja vaan pyrimme ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia.
 • Jos toimimme ulkoistettuna resurssina, tuomme lisäarvon ulkoisena näkökulmana ja uusina ideoina.
 • Meillä myös vahva hankkeistus- ja projektointiosaaminen.

TalentreePalvelutMobiilisovellusten kehitys
X