IoT – Teollinen internet.

IoT + Talentree vie liiketoiminnan digitaaliseen aikaan. Konkreettisesti.

Ota yhteyttä

Hyödynnä uudet liiketoimintamahdollisuudet

Teollisen internetin avulla mittaat ja yksinkertaistat monimutkaista maailmaa, tuot näkymättömän näkyväksi ja luot uusia liiketoimintamahdollisuuksia. 

IoT-ratkaisujen avulla voidaan mm. vähentää hukkaa ja leikata kuluja ja valvoa laatua tuotannossa, virtaviivaistaa toimintaa ja luoda kilpailuetua sekä lisätä hyvinvointia. IoT-anturit ja laitteet keräävät arvokasta dataa, joka voidaan hyödyntää liiketoiminnan eduksi tai alustatalouspalvelun valuuttana. 

Talentree IoT - kumppanina

Talentree kehittää IoT-ratkaisuja asiakaslähtöisesti mahdollistamaan tehokkaan liiketoiminnan ja luomaan uusia mahdollisuuksia datan, antureiden ja älykkäiden palveluiden avulla.  

IoT:n keräämä data yhdistettynä analytiikkaan ja tiedolla johtamiseen ja tuo liiketoimintasi avaintiedot silmiesi eteen. 

Halusitpa kehittää älykkäämpää ympäristöä tai tehostaa tuotantoa, mitata aktiivisuutta tai seurata ajoneuvoja, ota yhteyttä! Talentreen businessorientoituneet IoT-osaajat laittaa bitit lentämään pilveen ja jalostavat datan selkeiksi mittareiksi.

 

IoT- ja laitteistosuunnittelu

IoT-anturointi ja maailman muuntaminen digitaaliseen muotoon on taitolaji ja vaatii raudankovaa osaamista sulautetusta elektroniikasta, instrumentaatiosta, langattomista tekniikoista sekä tietoturvasta.

Me suunnittelemme liiketoiminnan mukana skaalautuvat kokonaisratkaisut juuri teidän tarpeeseenne.

IoT-data asuu pilvessä

IoT anturit keräävät dataa ja ne lähetetään pilveen jatkokäsittelyyn ja varastoon. Pilvessä mittauksia voidaan yhdistää muuhun tietoon, jatkojalostaa ja analysoida esim. poikkeaminen havaitsemiseksi. Pilvipalveluissa luotamme AWS – ympäristöön, joka antaa vakaan alustan skaalata palveluita kustannustehokkaasti tarpeen vaatiessa.

Mikä on IoT?

IoT-termiä käytetään yleisesti kuvaamaan verkon yli kommunikoivia laitteita ja asioita. Nämä voivat olla antureita, koneita, ihmisiä tai vaikka eläimiä joilla on annettu yksilöivä tunniste jonka perusteella kerätty tieto niputetaan. Riippuen käyttöympäristöstä saatetaan puhua asioiden internetistä (IoT – Internet of Things) tai teollisesta internetistä (IIoT – Industrial internet of things). 

Miksi valita kumppaniksi Talentree?

  • Autamme asiakkaitamme saamaan uusia ohjelmistotuotteita markkinoille mahdollisimman laadukkaana, aikataulussa ja budjetissa.
  • Tuotekehitysprosessimme myötä työskentelystä tulee tehokkaampaa, turvallisempaa ja automatisoidumpaa.
  • Kauttamme saat digiratkaisut yrityksen kehittämiseen avaimet käteen-periaatteella aina prosessin kuvaamisesta digitaaliseen ratkaisuun.
  • Vahva kokemus liiketoiminnasta ja oikea tahto auttaa liiketoiminnan haasteissa – emme ole siis pelkkä teknologiatalo joka tuottaa teknologiaratkaisuja vaan pyrimme ratkaisemaan liiketoiminnan ongelmia.
  • Jos toimimme ulkoistettuna resurssina, tuomme lisäarvon ulkoisena näkökulmana ja uusina ideoina.
  • Meillä myös vahva hankkeistus- ja projektointiosaaminen.

TalentreePalvelutIoT – Teollinen internet
X