Ihmiset
Tomi Sarkkinen Talentree

Tomi
Sarkkinen

Liiketoimintajohtaja, Talentree Talouspalvelut Oy, partneri

Puhelin: 050 595 4498
Email: tomi.sarkkinen@talentree.fi

Olen Talentree Talouspalvelut Oy:n liiketoimintajohtaja sekä digitaalisen taloushallinnon asiantuntija.

Toimin konsulttina, digitaalisen sähköisen taloushallinnon asiantuntijana ja järjestelmäpääkäyttäjänä. Työnkuvaani kuuluvat asiakkaiden kokonaisvaltainen talouden hoitaminen. Tähän kuuluvat niin kuukausittaiset kirjanpidot ja palkanlaskennat kuin vuosittain tehtävät tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Konsultointiprojektimme liittyvät pääosin yhteistyöhön kasvu- ja kehittämishaluisten pk-yritysten kanssa. Erikoisalaani ovat talousjohtaminen, taloushallinto ja talouteen liittyvät tietojärjestelmät. Erityisesti sähköisten taloushallintojärjestelmien käyttöönotosta minulla on paljon kokemusta.

Minulla on vahva kokemus taloushallinnon prosesseista, sähköisistä järjestelmistä sekä näiden kehittämisestä. Usein teemana on kehittää talouden suunnittelua ja raportointijärjestelmiä. Konsultointi voidaan toteuttaa esimerkiksi valmennuksen avulla. Lisäksi konsultointi voi liittyä erilaisiin muutostilanteisiin, kuten yrityksen arvonmääritykseen yrityskauppaa varten.

Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien kanssa. Harrastuksina tennis ja golf.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/tomi-sarkkinen

Tomi on yksi Talentree Talouspalveluiden asiantuntijoista. Kaikki modernin tilitoimistomme talentit löytyvät Talentree talouspalveluiden kotisivuilta.

TalentreeIhmisetTomi Sarkkinen
X