Heidi Soininen kasvokuva
Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Heidi Soininen

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiatuntija, joka panostaa selkeyteen, järjestykseen ja asiakkaan auttamiseen. Vahvuutena kirjanpito ja palkanlaskenta Netvisor- ja Procountor-ohjelmistoilla.

Heidi Soininen

Heidi Soininen

Olen kotonani tilitoimistomaailmassa sekä kirjanpidon että palkanlaskennan parissa. Pidän siitä, että asiat ovat selkeitä ja järjestyksessä ja tähän panostankin omissa työtehtävissäni.

Haluan auttaa asiakasta mahdollisimman hyvin sekä saada heidätkin kiinnostumaan taloushallinnon ja palkanlaskennan tärkeydestä liiketoiminnassa.

Osaamisalueitani ovat erityisesti:

  • Kirjanpito ja taloushallinto
  • Palkanlaskenta
  • Netvisor- ja Procountor-ohjelmistot

Harrastuksiini kuuluvat lukeminen, käsityöt sekä urheilu eri muodoissaan kuten sulkapallo, padel ja kuntosali. Vapaa-aikani vietän joko läheisteni kanssa tai sitten luonnossa nauttien ympäristöstä.

Tykkään myös matkustella sekä Suomen sisällä että ulkomailla. Olen kiinnostunut näkemään erilaisia paikkoja sekä tutkimaan niiden historiaa – tavoitteenani olisikin päästä näkemään mahdollisimman monta eri paikkaa, mutta jostain syystä sitä tulee eksyttyä myös samoihin kohteisiin useampaan otteeseen.

Tutustu ajatteluun

Caset & uratarinat

Tositarinoita hyvästä taloushallinnosta ja talousjohtamisesta.

Katso kaikki

Tositarinoita kasvusta

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Tutustu kokemuksiin

Uratarinat

Talouden asiantuntijat

Lue uratarinoita