Anne-Mari Jääskeläinen
Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Anne-Mari Jääskeläinen

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon ammattilainen vahvuutenaan kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset sekä Procountor-järjestelmän tehokas käyttö.

Anne-Mari Jääskeläinen

Anne-Mari Jääskeläinen

Olen pitkän linjan taloushallinnon ammattilainen, ja minulla on vahva kokemus asiakkaiden taloushallinnon hoitamisesta.

Työnkuvaani kuuluvat asiakasyritysten kuukausittaiset kirjanpidot, vuosittaiset tilinpäätökset ja veroilmoitukset sekä asiakkaiden neuvonta taloushallintoon liittyvissä asioissa. Toimin myös Procountor-pääkäyttäjänä.

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Kirjanpito
  • Tilinpäätökset ja veroilmoitukset
  • Procountor-taloushallintojärjestelmä

Työssäni minua motivoi numeroiden pyörittely ja tyytyväiset asiakkaat. Luottamus on mielestäni hyvän asiakassuhteen perusta. Pyrinkin luomaan asiakkaideni kanssa mutkattomat ja avoimet asiakassuhteet, jotta yhteistyö olisi mahdollisimman sujuvaa puolin ja toisin.

Vapaa-aikani vietän perheeni ja ystävieni kanssa, sekä eri liikuntalajien parissa. Erityisesti pidän luonnossa liikkumisesta pyöräillen ja patikoiden, mutta tykkään käydä myös kuntosalilla. Uusin harrastukseni on padel, joka on vienyt minut täysin mukanaan.

Musiikki on myös aina kulkenut mukanani ja mahdollisuuksien mukaan käyn livekeikoilla kuuntelemassa sekä kotimaisia että ulkomaalaisia bändejä.

Tutustu ajatteluun

Kirjoitukset & caset

Taloushallinnon ammattilainen vahvuutenaan Procountor-järjestelmän tehokas käyttö.