Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu
Anna Väänänen kasvokuva
HR ja valmennus

Anna Väänänen

Liikkeenjohdon konsultti

Luova projektipäällikkö ja konsultti, joka pitää langat käsissään ja luo mahdollisuuksien ilmapiirin pohjaksi menestykselle.

Anna Väänänen henkilökuva

Anna Väänänen

Olen Anna – innovaatiojohtamisen KTM, jonka sydän sykkii projektien johtamiselle, kaikelle luovalle ja kädet savessa -tekemiselle. Taustaltani löytyy yli 7 vuoden kokemus projektinjohtotehtävistä sekä kokemusta asiakaspalvelusta tuotekehitykseen ja palvelumuotoilusta yrittämiseen.

Toimialoista työhistoriassani painottuvat matkailu, tapahtumat sekä asunnonvuokraustoiminta. Vaikka innovaatiot ja luovuus ovat lähellä sydäntäni, suhtaudun intohimoisesti myös faktoihin ja lukuihin, ja nautin siitä, kun abstraktit asiat saavat seurattavan muodon.

Osaamisalueitani ovat erityisesti:

  • Projektin johtaminen
  • Digitaalinen fasilitointi
  • Materiaalien visualisointi

Olen kupliva savolainen, joka innostuu herkästi kaikesta uudesta. Vapaa-ajallani minut löytää useimmiten luonnosta tai liikunnan parista. Nautin suuresti asioiden luomisesta ja taiteesta, ja siksi viihdyn hyvin myös kulttuurin ja käsitöiden kanssa.

Toivon, että voisin jättää ympärilläni oleviin ihmisiin ja työelämään tunteen siitä, että työ (ja elämä ylipäätään) voi olla myös hauskaa, seikkailullista ja leikkisää – ei pelkkää suorittamista.

Imagination is more important than knowledge.

Einstein

Tutustu ajatteluun

Kirjoitukset ja caset

Luova projektipäällikkö ja konsultti, joka pitää langat käsissään ja luo mahdollisuuksien ilmapiirin.