Talentree yrityksenä.

Talentree on moderni asiantuntijayritys. Elämäntehtävämme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään. Olemme koonneet vahvojen osaajien talenttitiimin, joka luo tositarinoita kasvusta. Olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka 2021.

IHMISLÄHTÖINEN LIIKETOIMINTAMUOTOILU

Emme ajattele tulevaisuudesta joko-tai. Mielestämme tulevaisuus on sekä-että. Teknologia helpottaa elämäämme monin tavoin yhä kiihtyvällä tahdilla, mutta inhimillisyydelle on aina sijansa. Nämä kaksi käsi kädessä varmistavat, että tulevaisuutta – vaikka se taatusti uusi ja ihmeellinen onkin – ei tarvitse pelätä.

Myös asiakkaidemme liiketoiminnassa nuo kaksi – teknologia ja ihmiset – sulautuvat saumattomasti toisiinsa. Siksi teknologiatiimimme katse on aina ihmisen ymmärtämisessä. Ja siksi liiketoiminnan kehittämiseen keskittyneet osaajamme tuovat mukanaan viimeisimmät teknologiset ratkaisut, jotta kehittäminen olisi tehokkainta mahdollista.

Parhaat tulokset saavutamme, kun koko tiimimme osaaminen on valjastettu osaksi Sinun tarinaasi. Sillä uskomme, että siellä missä nuo kaksi – ihminen ja teknologia – lyövät kättä, syntyy tositarinoita kasvusta. Ja sellaiset elävät pitkään.

Panostamme jatkuvasti kahteen asiaan: tyytyväisiin asiakkaisiin, joita tekevät tyytyväisimmät asiantuntijat, talentit. Parhaat ratkaisut vaativat tuekseen parhaan osaamisen – ja sitä tukevan kulttuurin. Toimimme hybriditiimeinä, joissa eri alojen asiantuntijat työskentelevät maksimaalisen tuloksen eteen.  Lopputuloksena syntyy liiketoimintaasi aidosti kasvattava tulos.

UUDISTUMINEN

Uudistuminen ei ole pelkkää lineaarista kasvua, vaan jatkuvaa parantamista ja vahvistumista. Kehittyvässä yrityksessä toimintaa optimoidaan jatkuvasti vastaamaan liiketoimintaympäristön muutoksia ja tuottamaan parhaita asiakashyötyjä. Tällöin tärkeintä on yhdessä oppiminen ja kokemuksien kartuttaminen: niin kuin puun runko, joka kerää vuosirenkaita kasvaessaan.

Uudistuminen perustuu syvälliseen ymmärrykseen ihmisen käyttäytymisestä,  liiketoiminnasta ja teknologioista. Emme tee mitään mututuntumalla, vaan pohjaamme kaikki päätökset faktoihin. Kumppaninasi autamme sinua luomaan ylivoimaisia asiakashyötyjä, joiden avulla pysyt modernin liiketoimintaympäristön paalupaikalla.