Talentree.

Talentree on moderni asiantuntijayritys. Meidän elämäntehtävänämme on auttaa asiakkaitamme uudistumaan raivaamalla kasvun esteitä. Olemme hybridikumppani uudistumisen kynnyksellä, joka antaa tarvittavia rakennusaineksia liiketoimintasi kasvuun ja kehitykseen.

YMMÄRRÄMME IHMISTÄ.

Me panostamme jatkuvasti kahteen asiaan: tyytyväisiin asiakkaisiin, joita tekevät tyytyväisimmät asiantuntijat, talentit. Kehittämisessä katseemme on aina ihmisen ymmärtämisessä, jonka pohjalta toteutamme uniikkeja ratkaisuja.

Toimimme hybriditiimeittäin, joissa eri alojen asiantuntijat, talentit, toimivat maksimaalisen tuloksen eteen. Koko tiimin osaaminen on valjastettu osaksi sinun tarinaasi. Me yhdistämme ihmisten hyvinvoinnin ja luovan ajattelun teknologiseen kyvykkyyteen ja lopputuloksena syntyy liiketoimintaasi aidosti kasvattava tulos.

UUDISTUMINEN.

Uudistuminen ei ole pelkkää lineaarista kasvua, vaan jatkuvaa parantamista ja vahvistumista. Siinä yrityksen toimintaa optimoidaan vastaamaan liiketoimintaympäristön muutoksia ja tuottamaan parhaita asiakashyötyjä. Jatkuvaan uudistumiseen uskovissa organisaatioissa lopputulos ei ole tärkeintä vaan yhdessä oppiminen ja kokemuksien kartuttaminen; niin kuin puun runko, joka kerää vuosirenkaita kasvaessaan.

Uudistuminen perustuu inhimillisyyden syvälliseen ymmärtämiseen, jonka päälle yhdistämme näkökulmat liiketoiminnasta ja teknologiasta. Emme tee mitään mututuntumalla, vaan pohjaamme kaikki päätökset faktaan. Kumppanina autamme sinua luomaan ylivoimaisia asiakashyötyjä, joiden avulla pysyt modernin liiketoimintaympäristön paalupaikalla.

IHMISLÄHTÖINEN LIIKETOIMINTAMUOTOILU.

Me emme ajattele tulevaisuudesta joko-tai. Meidän mielestämme se on sekä-että. Teknologia helpottaa elämäämme monin tavoin yhä kiihtyvällä tahdilla, mutta inhimillisyydelle on aina sijansa. Nämä kaksi käsi kädessä varmistavat, että tulevaisuutta – vaikka se taatusti uusi ja ihmeellinen onkin – ei tarvitse pelätä.

Myös asiakkaidemme liiketoiminnassa nuo kaksi – teknologia ja ihmiset – sulautuvat saumattomasti toisiinsa. Esimerkiksi yrityksen eri toimintojen digitalisoimisessa on aina kyse sekä teknologiasta että ihmisistä. Parhaat ratkaisut vaativat tuekseen parhaan osaamisen – ja sitä tukevan kulttuurin. Siksi kivikovan teknologiatiimimme katse on aina ihmisen ymmärtämisessä. Ja siksi liiketoimintamuotoiluun ja esimiesvalmennuksiin keskittyneet osaajamme tuovat mukanaan viimeisimmät teknologiset ratkaisut, jotta kehittäminen olisi tehokkainta mahdollista. Parhaat tulokset saavutamme, kun koko tiimimme osaaminen on valjastettu osaksi Sinun tarinaasi.

Sillä uskomme siihen, että siellä missä nuo kaksi – ihminen ja teknologia – lyövät kättä, syntyy tositarinoita kasvusta. Ja sellaiset elävät pitkään.