Webinaari 4.6. klo 9-10: Lisäarvoa tuova strateginen hallitus

Ilmoittaudu

Strategiaviestintä

Ymmärrettävä ja yhteiseksi koettu strategia muuttuu teoiksi.

Viesti muutoksesta

Viestinnän rooli onnistuneen strategian luomisessa ja toteuttamisessa on ensiarvoisen tärkeä: parhaimmastakaan strategiasta ei ole hyötyä, jos sitä ei saada ymmärrettävään muotoon. Tässä auttavat kiteyttäminen, kuvittaminen ja toisto.

Viestinnän määrä ja laatu täytyy suhteuttaa myös organisaation kokoon: mitä isommaksi mennään, sitä enemmän ja selkeämmin.

Viestinnän suunnittelu on osa strategiaprosessia: viestintää tapahtuu jo projektin aikana, ja yhteiset työpajat ovat tärkeä osa tarinan kerrontaa. Kun strategia on valmis, se voidaan tehdä näkyväksi yhteisissä tiloissa, hetkissä ja keskusteluissa.

Autamme teitä uuden tai päivitetyn strategian kiteyttämisessä ja kuvittamisessa helposti ymmärrettävään ja havainnolliseen muotoon, ja viestimään strategiasta eri sidosryhmien kanssa. Näin varmistat, että tavoitteet ja matka niitä kohti tulevat näkyviksi.

Referenssi

Olemme nyt samassa veneessä menossa samaan suuntaan.

Jarna Kaplas, osakas, Eväsmiehet Oy

Lue lisää

Strategia & johtaminen

Valitse selkeä yhteinen suunta ja ymmärrys siitä, miten tavoitteet saavutetaan. Kehitä kykyänne johtaa tehty työ arkeen ja toteuttaa muutos.

Tutustu palveluun

Näkemystä viestintään

Kaisa Stigell

Toimitusjohtaja, liikkeenjohdon konsultti, valmentaja

Liiketoiminnan kehittäjä vahvuutenaan strategioiden laatiminen ja toimeenpano, muutoksen läpivienti sekä itseohjautuvien organisaatioiden rakentaminen.

+358 50 368 1320 kaisa.stigell@talentree.fi
Kaisa Stigell kasvokuva

Marika Airila

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

Selkeyttä ja merkitystä arvostava viestinnän tekijä vahvuusalueinaan viestinnän suunnittelu, sisällöntuotanto ja projektinhallinta.

+358 40 564 4429 marika.airila@talentree.fi
Marika Airila kasvokuva

Hanna Liimatainen

Liikkeenjohdon konsultti

Strategiakonsultti ja valmentaja, jolla vahva ymmärrys vastuullisuuden vaateista ja mahdollisuuksista sekä liiketoiminnan rakentamisesta.

+358 50 537 0515 hanna.liimatainen@talentree.fi
Hanna Liimatainen Talentree

Ota yhteyttä

Antti Haapakorva

Perustajaosakas, liikkeenjohdon konsultti

Kasvun moniottelija vahvuutenaan strategia- ja hallitustyö, OHJ-ketjun kehittäminen sekä haastavat muutosjohtamisen tilanteet.

+358 44 056 7444
antti.haapakorva@talentree.fi

Ota yhteyttä