Ihmiset

Kaisa
Stigell

Toimitusjohtaja, partneri

Puhelin: 050 3681320
Email: kaisa.stigell@talentree.fi

Olen muutosjohtamisen kokenut ammattilainen, jonka kiinnostuksen kohteena on viedä toiminta aina uudelle tasolle ja tehdä se ihmisistä käsin. Työkokemukseni muodostuu erilaisista vaativista ja monipuolisista johtamisen tehtävistä sekä esihenkilötyöstä. Koulutukselta olen tradenomi ja yhteiskuntatieteiden maisteri yrittäjyyden pääaineesta. Olen kouluttanut itseäni matkan varrella muun muassa Jyväskylän yliopiston kautta sekä opiskellut Business coachiksi. Ammatillinen intohimoni löytyy strategiatyöstä, jota pääsen päivätyön lisäksi toteuttamaan myös väitöskirjatutkijana Itä-Suomen yliopistossa.

Toimin meillä Talentreella konsultointiliiketoiminnan johtajana, seniorikonsulttina sekä coachina. Autan asiakkaita erityisesti erilaisissa strategiaprojekteissa sekä valmentaen. Strategioiden toteuttaminen, niiden arkeen vieminen ja innostava johtaminen ovat erityisesti aiheita, joissa autan asiakkaitamme. Itse- ja yhteisöohjautuvien, ketterien tiimien ja organisaatioiden rakentaminen, liiketoimintamallien ja palveluiden luominen ja ihmisten ja verkostojen valmentaminen ovat myös erityisosaamistani.

Olen luontaisesti mieli auki maailmaan ja näen mahdollisuuksia siellä, missä moni näkee ongelmia. Pääkiinnostuksen kohteitani ovat muun muassa erilaiset ihmiset, ilmiöt, johtaminen ja yhteiskunnallisen asiat ja yhdistelen oppimaani soveltaakseni synteesiä työssäni. Vapaa-aikani kuluu pääosin lukien, urheillen ja perheeni parissa

LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/kaisa-stigell

TalentreeIhmisetKaisa Stigell
X