Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Emmi Tikkanen kasvokuva

Emmi Tikkanen

Saan haastaa itseäni ja laajentaa osaamistani

Tulin Talentreelle töihin vuonna 2019. Olin ollut alalla noin 10 vuotta, sekä tilitoimistossa että inhouse-tekijänä vastaavissa tehtävissä. Ystäväni Heidi Eskelinen oli täällä töissä ja suositteli Talentreeta. Täällä oli paikka auki ja ajattelin, miksi ei kokeilla. Tiimi, työnkuva ja kokonaisuus vaikuttivat hyvältä.

Monipuoliset tehtävät

Työtehtäviini kuuluu peruskirjanpitoa, palkanlaskentaa, tilinpäätöksiä, konsernikirjanpitoa ja controller-palveluita. Tarjoan asiakasyrityksillemme myös HR-palveluita kuten työehtosopimusten tulkintaa. Toimin meillä Netvisor-pääkäyttäjänä ja hoidan esimerkiksi uusien asiakkaiden järjestelmäkäyttöönottoja.

Asiakkuuteni ovat pääsääntöisesti jatkuvia. Jatkuvissa asiakkuuksissa pääsemme tekemään syvempää yhteistyötä, sillä tunnemme toisemme ja tapamme tehdä, ja pystymme peilaamaan niin mennyttä kuin tulevaa, vertailemaan ja varautumaan.

Talentreella ollaan kiinnostuneita siitä, mihin suuntaan työnkuvaansa haluaa kehittää.

Emmi Tikkanen, taloushallinnon asiantuntija, Talentree

Jatkuvaa kehittymistä

Tässä työssä oppii jatkuvasti uutta. Alalla tapahtuu jatkuvasti muutoksia, kun työehtosopimukset ja lainsäädännöt muuttuvat vuosittain. Lisäksi asiakkuudet tuovat mukanaan erilaisia tilanteita, joista oppii.

Talentreella ollaan kiinnostuneita siitä, mihin suuntaan työnkuvaansa haluaa kehittää. Käyn itse parhaillaan Taloushallintoliiton järjestämää talousjohtamisen koulutusta, jota katsoo liiketoimintaa business controller -näkökulmasta. Controllerina pääsen paremmin lukujen taakse, syventymään yrityksen liiketoimintaan. Ylipäätään koulutus antaa eväitä palvella asiakkaita yhä paremmin, ja on tuonut hyvää vahvistusta omaan osaamiseen.

Parasta ovat asiakkaat

Arvostan Talentreessa erityisesti työyhteisön monipuolisuutta: asioihin pääsee perehtymään laajemmin kuin perinteisessä tilitoimistossa. Työn mielekkyyttä lisää se, että läheltä löytyy aina ihminen, jonka kanssa pallotella omia ajatuksia.

Meillä on ihmisiä laidasta laitaan, ja pidämme kiinni hyvästä yhteishengestä. Työpaikalla on paljon erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa teemme yhteistyötä tiimirajojen yli. Suurin merkitys on kuitenkin asiakkaillani, he ovat työni ydin. Pidän kovasti asiakkaistani ja olen jokaisesta kiitollinen. Kaikki muu on plussaa.

Parhaita hetkiä Talentreella ovat olleet ne, kun olen voinut vaikuttaa asiakkaiden onnistumiseen. Olen iloinen asiakkaan menestyksestä ja myötäelän sitä vahvasti. Toisaalta myötäelän myös asiakkaan haasteissa ja toivon, että voin tukea heitä niiden yli.

Hyviä hetkiä työssä ovat myös ne, kun Netvisor-pääkäyttäjän roolissa olen päässyt laittamaan prosesseja kuntoon ja auttamaan asiakkaita hyödyntämään järjestelmää paremmin.

Omanlaisuus sallittu

Niille, jotka harkitsevat Talentreelle tuloa, sanoisin, että hyvän ja tukea tarjoavan työyhteisön perässä kannattaa tulla. Meillä on nykyaikaiset työtavat ja asiakkaissamme korostuvat eteenpäin katsovat yritykset, jotka haluavat aidosti kehittää talouden prosessejaan ja hakevat siihen apua meiltä. Heidän kanssaan on ilo työskennellä.

Työyhteisönä me ollaan sellainen, että tyyppi kuin tyyppi sujahtaa tänne. Olemme erilaisia, mikä on tosi hienoa. Tärkeintä on olla kehittymishaluinen ja halukas oppimaan uutta, sillä ala ja työtehtävät muuttuvat jatkuvasti. Työnantajana Talentree tarjoaa tuen ja mahdollisuuden kehittymiseen, ja on aidosti kiinnostunut työntekijöiden mielipiteistä.

Olemme erilaisia, mikä on tosi hienoa.

Emmi Tikkanen, taloushallinnon asiantuntija, Talentree

Tutustu Emmiin

Emmi Tikkanen

Taloushallinnon asiantuntija

Kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattilainen vahvuutenaan Netvisorin monipuolinen käyttö, yritysten talouden hallinta sekä ihmisten kohtaaminen.

+358 44 540 8920 emmi.tikkanen@talentree.fi
Emmi Tikkanen kasvokuva

Lue lisää

Tilitoimisto & talousjohtaminen

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja nykyaikaisesti ja lisäämme yrityksenne talousosaamista. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöisyys ja strateginen ote, joiden avulla luomme kanssasi kannattavuutta, kustannussäästöjä ja kasvua.

Tutustu palveluun