Talentree on itäsuomalainen, nopeasti kasvava yritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 40 eri alojen asiantuntijaa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme tositarinoita kasvusta – niin yritysten kuin yksilöidenkin.

Osana palveluitamme valmennamme esimiehiä, yritysten ylintä johtoa ja avainhenkilöitä. Valmennuksissamme ihminen on keskiössä – vahvuuksineen, heikkouksineen ja voimavaroineen. Valmennustemme avulla näitä kaikkia opetellaan hyödyntämään strategialähtöisen ihmisten johtamisen tueksi.

Valmennuksemme ovat osallistavia ja oivalluttavia, ja taustalla on vahva substanssi bisneskehittämisestä ja johtamisesta. Valmennuksemme vaikuttavat kolmella tasolla: ne tarjoavat taktisia neuvoja tilanteisiin, strategista kehittymistä eri osa-alueisiin sekä kokonaisvaltaisia näkökulman muuttavia oivalluksia. Saamme kiitosta datan ja ihmisläheisyyden yhdistämisestä sekä luottamuksellisen ja keskustelevan ilmapiirin luomisesta.

Nykyinen valmennusliiketoimintamme on muotoutunut asiakastarpeen ja näkemyksemme pohjalta.  Tulevan vetäjän odotamme vievän sen seuraavalle tasolle vaikuttavuudessa ja valtakunnallisuudessa. Subtanssi ja lähestymiskulma voi olla vetäjänsä näköinen, kunhan se toteuttaa kilpailuetumme ydintä: yhdistää ihmisen, teknologian ja liiketoiminnan.

Haemme valmentajaa valmennusliiketoiminnan vetäjäksi

Olet valmentaja ja työyhteisöjen kehittämisen ammattilainen, joka näkee työelämän murroksen innostavana mahdollisuutena meille ja asiakkaillemme. Digitaalinen maailma on leikkikenttäsi, ja olet taitava vuorovaikuttaja digissä ja livenä. Koska liiketoimintalähtöisyys on valmennustemme oleellinen perusta, edellytämme sinulta kokonaisvaltaista liiketoimintanäkemystä ja kokemusta.

Tulet osaksi konsulttitiimiämme vastaamaan valmennusliiketoiminnastamme ja sen kehittämisestä. Saat vastuullesi valmiiden asiakassuhteiden ja meneillään olevien projektien toteuttamisen, palveluiden kehittämisen ja myynnin sekä huikean paikan voimakkaasti kasvavan yhtiömme asiantuntijoiden sparraavassa ja huumorintäyteisessä ilmapiirissä. Valmennustiimimme koostuu liiketoiminnan ammattilaisista eri osaamisalueilta, ja valmentajamme myös toteuttavat oman substanssialueensa kehitysprojekteja asiakkaidemme arjessa.

Tehtäväkenttäsi:

  • Vaikuttava valmentaminen sekä yrityskohtaisissa että ryhmävalmennuksissa ja muiden valmentajien työn organisointi valmennusten osalta.
  • Vahva myynti- sekä valmennuspalveluiden kehitysvastuu. Mahdollisuus ottaa valmennusliiketoiminnan vetovastuu kokonaisuudessaan.
  • Palveluidemme ristiinmyynti muun organisaation tuella.

Vaatimuksemme sinulle:

  • Olet johtamisen kehittämisen ammattilainen; sinulla on ymmärrystä johtamisen muutosprosesseista organisaation kehittämisen taustalla.
  • Ymmärrät organisaation kehittämisen yhteyden strategiaan.
  • Muutosjohtaminen on mukavuusaluettasi.
  • Näet ihmisen muutoksen toteuttajana ja strategian jalkauttamisen keskiössä.
  • Sinulle on kokemusta sekä liiketoiminnasta että valmentamisesta (out-house)
  • Kyky toimia isojen yritysten kanssa ja kokemus eri toimialoilta.

Näin hakuprosessi etenee:

Rekryprosessin aikana vakuutat ensin tulevan tiimisi, tapaat seuraavaksi esimiestason ja annat lopuksi valmennusnäytöt. Nimet kirjoitetaan paperiin heti, kun sopiva henkilö löytyy ja työt alkavat marras-joulukuussa tai jo aiemmin. Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä saat Suvi Kohisevankoskelta, 040 748 3454, suvi.kohisevankoski@talentree.fi.

Hae paikkaa

- tai jos haluat lähettää liitteen (pdf)