Talentree on Itä-Suomen nopeiten kasvava konsulttiyritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 40 eri alojen asiantuntijaa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme tositarinoita kasvusta – niin yritysten kuin yksilöidenkin.

Haemme valmentajaa valmennusliiketoiminnan vetäjäksi

Olet valmentaja ja työyhteisöjen kehittämisen ammattilainen, joka näkee työelämän murroksen innostavana mahdollisuutena meille ja asiakkaillemme. Digitaalinen maailma on leikkikenttäsi, ja olet taitava vuorovaikuttaja digissä ja livenä. Koska liiketoimintalähtöisyys on valmennustemme oleellinen perusta, edellytämme sinulta kokonaisvaltaista liiketoimintanäkemystä ja kokemusta.

Osaat kertoa, miten ymmärrys ihmisestä, teknologiasta ja liiketoiminnasta – ja näiden yhteydestä – näkyy toiminnassasi ja kuinka sovellat sitä asiakkaidemme kasvun ja valmennustemme kehittämisen tukena.

Saat vastuullesi valmiiden asiakassuhteiden ja meneillään olevien projektien toteuttamisen, palveluiden kehittämisen ja myynnin sekä huikean paikan voimakkaasti kasvavan yhtiömme asiantuntijoiden sparraavassa ja huumorintäyteisessä ilmapiirissä. Valmennustiimimme koostuu liiketoiminnan ammattilaisista eri osaamisalueilta, ja jokainen valmentajamme myös toteuttaa oman substanssialueensa kehitysprojekteja asiakkaidemme arjessa.

Tulet osaksi konsulttitiimiämme tavoitteenasi ottaa jatkossa valmennusten liiketoiminnallinen vastuu harteillesi ja kehittää Talentreen valmennusliiketoimintaa edelleen.

Tehtäväkenttäsi:

  • Vaikuttava valmentaminen sekä yrityskohtaisissa että ryhmävalmennuksissa ja muiden valmentajien työn organisointi valmennusten osalta.
  • Vahva myynti- sekä valmennuspalveluiden kehitysvastuu. Mahdollisuus ottaa valmennusliiketoiminnan vetovastuu kokonaisuudessaan.
  • Palveluidemme ristiinmyynti muun organisaation tuella.

Vaatimuksemme sinulle:

  • Olet johtamisen kehittämisen ammattilainen; sinulla on ymmärrystä johtamisen muutosprosesseista organisaation kehittämisen taustalla.
  • Ymmärrät organisaation kehittämisen yhteyden strategiaan.
  • Muutosjohtaminen on mukavuusaluettasi.
  • Näet ihmisen muutoksen toteuttajana ja strategian jalkauttamisen keskiössä.
  • Sinulle on kokemusta sekä liiketoiminnasta että valmentamisesta (out-house)
  • Kyky toimia isojen yritysten kanssa ja kokemus eri toimialoilta.

Näin hakuprosessi etenee:

Rekryprosessin aikana vakuutat ensin tulevan tiimisi, tapaat seuraavaksi esimiestason ja annat lopuksi valmennusnäytöt. Nimet kirjoitetaan paperiin heti, kun sopiva henkilö löytyy ja työt alkavat marras-joulukuussa tai jo aiemmin. Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä saat Suvi Kohisevankoskelta, 040 748 3454, suvi.kohisevankoski@talentree.fi.

Hae paikkaa

- tai jos haluat lähettää liitteen (pdf)