Intohimona käytettävyys ja käyttökokemus?

Kehitämme asiakkaillemme uusia digitaalisia liiketoimintamalleja ja luomme niistä helppokäyttöisiä palveluita verkkoon ja mobiiliin. Autamme asiakkaitamme myös tuotekehityksessä ja innovaatioiden kehittämisessä. Koska maailma yritysten ympärillä muuttuu vauhdilla, tehtävämme on jäsentää teknologian mahdollisuudet ymmärrettäviksi ja keskittyä liiketoimintalähtöiseen ja vastuulliseen kumppanuuteen, joka synnyttää laatua.

Haemme UI/UX-designeriä

Haemme kasvavaan tiimiimme vahvistusta designeristä, jolla on otetta myös UX-suunnitteluun ja prototypointiin esim. Adobe XD:n, Sketchin tai Invisionin avulla. Työ vaatii myös erinomaista Adoben Creative Cloudin ohjelmien kuten InDesignin ja PhotoShopin käyttöä. Sydämesi sykkii hienoille ulkoasuille, hyvälle käytettävyydelle ja erinomaiselle käyttökokemukselle.

Hakemallamme henkilöllä on:

  • osaamista UX suunnittelusta ja prototypoinnista (esim. Adobe XD, Sketch tai Invision) tai palava halu opetella kyseiset ohjelmistot.
  • kokemusta modernien verkkopalveluiden konseptoinnista, suunnittelusta  ja muotoilusta.
  • tarvittava tietämys frontend-koodauksesta moderneilla JS frameworkeilla, mikä mahdollistaa teknologiavalintojen tekemisen osana suunnittelutyötä.
  • halua kehittyä alan huippuosaajaksi.
  • soveltuvaa työkokemusta vähintään 3 vuotta.

Ketä me ollaan?

Olemme reilun 40 hengen talenttitiimi, johon kuuluu eri alojen asiantuntijoita koodarista konsulttiin ja kirjanpitäjästä coachiin. Yhteinen tehtävämme on olla asiakkaallemme kumppani, joka näkee kokonaisuuden ja ratkoo oikeita haasteita. Toimimme pääasiassa Pohjois-Savossa, ja kuljemme asiakkaissa Helsingin ja Rovaniemen välillä. Tutustu meihin ja yritykseemme tarkemmin ja tule luomaan tositarinoita kasvusta!

Näin haet mukaan talenttitiimiin!

Lähetä hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Meriranta044 371 0181heikki.meriranta@talentree.fi.

Hae paikkaa

- tai jos haluat lähettää liitteen (pdf)