#strategia #palvelumuotoilu #LEAN #henkilöstönkehittäminen #johtamisjärjestelmät #prosessit #valmentaminen

Missiomme on auttaa yrityksiä kasvamaan. Siinä onnistuminen luo ainutlaatuisen mahdollisuuden myös oman talenttijengimme kasvulle. Rekrytoimme joustavasti uusia seniorikonsultteja asiakkaidemme liiketoiminnallisia haasteita ratkomaan! Toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden työkokemus vaativista asiantuntija- tai esimiestehtävistä. Kokemuksen myötä sinulla on hyvä bisnesosaaminen, johon yhdistyy luontevasti jokin syvällisempi osaamisalue, kuten prosessikehitys tai myynnin johtaminen.

Asiakasprojekteissamme teet töitä alueen johtavien yritysten kanssa. Toimimme työpareina, ja tueksesi saat nuoremman kollegan, jonka kanssa ratkot asiakkaidemme kasvuhaasteita. Kilpailuetumme ytimessä on ainutlaatuinen sekoitus liiketoimintaosaamista, ihmisen ymmärtämistä ja teknologiaa. Mikäli tunnistat tästä mixistä omat vahvuutesi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Sinulla on siis todennäköisesti hyvät valmiudet pärjätä seniorikonsultin työssä, kun sinulla on:

  • soveltuva koulutus, mieluiten ylempi korkeakoulututkinto.
  • kokemusta vaativista asiantuntija- tai esimiestehtävistä.
  • jokin oma eritysosaamisalue tai intohimon kohde kuten talousjohtaminen, laatujärjestelmät, Lean, palvelumuotoilu tai johtamisen kehittäminen.
  • ymmärrystä teknologian tuomista mahdollisuuksista ja kyky soveltaa tätä ymmärrystä asiakkaan liiketoimintahaasteiden ratkomisessa.
  • analyyttinen ja kunnianhimoinen työote.
  • taito olla ihmisten kanssa ja saada heidät innostumaan.
  • huumorintaju, joka kestää vähän väsyneemmätkin läpät 😉

Hae meille vaikka heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa 31.10. klo 13-16 sekä 8.11. klo 8-10 Olli Paavola050 587 7626 / olli.paavola@talentree.fi )

Hae paikkaa

- tai jos haluat lähettää liitteen (pdf)