Mietinnässä seuraava siirto?

Kehitämme asiakkaillemme uusia digitaalisia liiketoimintamalleja ja luomme niistä selkeästi käytettäviä palveluita verkkoon ja mobiiliin. Autamme asiakkaitamme myös tuotekehityksessä ja innovaatioiden kehittämisessä. Koska maailma yritysten ympärillä muuttuu vauhdilla, tehtävämme on jäsentää teknologian mahdollisuudet ymmärrettäviksi ja keskittyä liiketoimintalähtöiseen ja vastuulliseen kumppanuuteen, joka synnyttää laatua.

Haemme ohjelmistosuunnittelun moniottelijaa

Voit olla kokenut ohjelmistosuunnittelija, joka etsii työhön uutta sisältöä tai aloitteleva ohjelmistosuunnittelija, jolla on polte kehittyä ja kasvaa. Tehtäväsi on olla määrittelemässä, suunnittelemassa ja toteuttamassa ohjelmistoratkaisuja verkko- ja mobiiliympäristöissä. Osaamisesi mukaisesti työ voi olla fullstack-, frontend- tai backend-devausta. Kehitämme asiakkaillemme myös laiteläheisiä ratkaisuja esim. IoT-ympäristöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • osaamista joko frontend-koodauksesta tai backend-koodauksesta ja pilvipalveluista
  • modernien ohjelmointiympäristöjen hallintaa alueesi mukaisesti (esim. React, Angular, Vue.js, React Native, Java, Swift, Laravel, Node.js tai AWS)
  • vähintään vuoden työkokemusta.

Tarjoamme:

  • vahvan tuen oppia ja kehittyä.
  • monipuoliset projektit ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan tekemiseen.
  • joustavat työajat ja -sijainnit.
  • moniammatillisen työyhteisön, johon kuuluu asiantuntijoita liiketoiminnan strategisen kehittämisen, palvelumuotoilun, UX-kehityksen, ohjelmistokehityksen-, digimarkkinoinnin ja data-analytiikan aloilta.
  • hyvät työsuhde-edut.
  • rennon ja ammattimaisen työilmapiirin.

Ketä me ollaan?

Olemme reilun 40 hengen talenttitiimi, johon kuuluu eri alojen asiantuntijoita koodarista konsulttiin ja kirjanpitäjästä coachiin. Yhteinen tehtävämme on olla asiakkaallemme kumppani, joka näkee kokonaisuuden ja ratkoo oikeita haasteita. Toimimme pääasiassa Pohjois-Savossa, ja suhaamme asiakkaissa Helsingin ja Rovaniemen välillä. Tutustu meihin ja yritykseemme tarkemmin ja tule luomaan tositarinoita kasvusta!

Hae mukaan talenttitiimiin!

Lähetä hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Mainitse viestissäsi, mitä paikkaa haet. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Meriranta,044 371 0181heikki.meriranta@talentree.fi. Ohjelmistotiimin kuten muutkin talenttimme löydät ihmiset-sivulta.

Hae paikkaa

- tai jos haluat lähettää liitteen (pdf)