Missiomme on auttaa yrityksiä kasvamaan. Siinä onnistuminen luo ainutlaatuisen mahdollisuuden myös oman talenttijengimme kasvulle. Rekrytoimme joustavasti uusia juniorikonsultteja asiakkaidemme liiketoiminnallisia haasteita ratkomaan! Toivomme, että sinulla on liiketoiminnan kehittämistä tukevat korkeakouluopinnot takanasi – tai vähintään loppusuoralla. Lisäksi olet kerryttänyt jo jonkin verran työkokemusta, jonka kautta olet nähnyt yritysten arjen haasteita.

Asiakasprojekteissamme pääset tutustumaan monenlaisiin yrityksiin, useilta eri toimialoilta. Yrityksiä yhdistää yksi asia: halu kasvaa ja kehittyä. Niinpä sinunkin työnkuvasi on haastavan innostava: pääset konkreettisesti auttamaan yrityksiä kasvuhaasteiden parissa. Työpariksesi saat kokeneemman konsultin, jonka kanssa viet projekteja eteenpäin.

Onnistuaksesi sinulla on oltava palava intohimo oppia uutta, ymmärrystä maailman muutoksesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista – sekä ennen kaikkea kunnianhimoinen asenne. Myös paineensietokyvystä on hyötyä: vuorovaikutteinen ja dynaaminen työmme on hyvin vaihtelevaa, ja peräkkäiset työpäivät muistuttavat harvoin toisiaan.

Sinulla on siis todennäköisesti hyvät valmiudet pärjätä juniorikonsultin työssä, kun sinulla on:

  • soveltuva koulutus, mieluiten ylempi korkeakoulututkinto (tai opinnot loppusuoralla).
  • aimo ripaus diginatiivin luonnetta, eli olet luontaisesti kiinnostunut teknologian kehityksestä ja sen avaamista mahdollisuuksista.
  • analyyttinen ja kunnianhimoinen työote.
  • kyky tarttua toimeen, innostaa ja saada muutkin toimimaan.
  • halu hypätä tasaisin väliajoin myös epämukavuusalueelle.
  • huumorintaju, joka kestää vähän väsyneemmätkin läpät 😉

Hae meille vaikka heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa 31.10. klo 13-16 sekä 8.11. klo 8-10 Olli Paavola050 587 7626 / olli.paavola@talentree.fi )

Hae paikkaa

- tai jos haluat lähettää liitteen (pdf)