Hae mukaan moniosaajajoukkoon!

Talentree on Itä-Suomen nopeiten kasvava konsulttiyritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 40 eri alojen asiantuntijaa. Liiketoimintamme suuntautuu yhä vahvemmin asiakkaiden auttamiseen digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on työllistää vuoteen 2025 mennessä 150 talenttia. Samalla digimarkkinointitiimimme kasvaa vauhdilla, ja haemme uutta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa vahvistamaan rivejämme.

Intohimoina maksettu liikenne ja verkkoanalytiikka?

Haussa on asiantuntija, jolla on jo kokemusta alalta ja näyttöjä asiakkaiden markkinoinnin kehittämisestä etenkin erilaisten kampanjoiden ja maksetun liikenteen avulla. Painotamme tässä rekrytoinnissa osaamista Google Adsin, Facebook Business Managerin ja muiden kampanjatyökalujen käytössä. Kampanjoiden optimointi eri sosiaalisen median kanavissa ja Google-ympäristöissä on sinulle jo tuttua, ja olet myös raportoinut kampanjoidesi tuloksia asiakkaille proaktiivisella otteella.

Verkkoanalytiikka on meillä keskeisessä roolissa markkinoinnin ja asiakkaiden verkkosivujen kehittämisessä, joten kaikki kokemus verkkoanalytiikan hyödyntämisestä – toisin sanoen Google Analyticsin ja Google Tag Managerin virittelystä – on plussaa. Työssämme saa olla paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeät. Joitain asiakkuuksia hoidetaan yksin, mutta teemme myös paljon töitä tiiminä, ja näin onkin hyvä, että työskentely luonnistuu sinulta molemmilla tavoilla.

Joustava työ, mainiot edut – huippu työyhteisö!

Uskomme vahvasti Talentreen olevan alueen parhaita työpaikkoja. Pidämme talenteistamme hyvää huolta, ja käytössämme ovat mm. seuraavat edut.

  • Lounasetu
  • Virkistysmatkat
  • Laadukas työterveyshuolto
  • Perhe- ja tiimipäivät
  • Edenred-virkistyskortti, jossa käyttörahaa liikuntaan ja kulttuuriin
  • Neuvoteltuja liikuntaetuja talenteille, talenttipuolisoille ja lapsille
  • Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Vuosittainen rahallinen tuki hammashoitoon

Kattavat edut ovat kiva plussa, mutta parasta Talentreella ovat mahtavat työkaverit, hienot asiakkaat ja työympäristö, jossa kaikkien osaaminen varmasti kehittyy jatkuvasti.

Vapaana oleva paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja ensimmäisiä haastatteluja sovitaan parhaillaan. Toimi siis nopeasti, niin ennätät juttusille. Viimeinen päivä jättää hakemus on sunnuntai 22.9.

Lisätietoja voit kysellä markkinointitiimimme vetäjältä Eetulta, 044 200 88887eetu.huosianmaa@talentree.fi

Hae paikkaa

- tai jos haluat lähettää liitteen (pdf)