Verkkokaupat.

Toimiva verkkokauppa palvelee asiakasta, myy hyvin ja säästää aikaasi.

Ota yhteyttä

Verkkokauppa myynnin tueksi

Onko mielessäsi verkkokaupan perustaminen tai haluatko kehittää olemassa olevaa verkkokauppaasi? Autamme sinua perustamaan verkkokaupan, jonka asiakkaasi löytävät helposti ja jota sekä sinun että asiakkaidesi on helppo käyttää. Oli sitten kyseessä täysin uuden verkkokaupan perustaminen tai nykyisen verkkokauppasi kehittäminen, meille tärkeää on varmistaa, että tavoitat nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi mahdollisimman tehokkaasti.

Ensiluokkainen verkkokauppa:

Perustuu asiakkaasi käyttäytymiseen ja tarpeisiin ja on hakukoneiden löydettävissä

responsiivinen-teknisesti-toimiva

On responsiivinen, teknisesti oikein rakennettu ja helposti muokattavissa

verkkokauppa

On helppo käyttää aina tuotteiden etsimisestä maksuun saakka

Mitä tulee huomioida tuloksellisen verkkokaupan toteutuksessa?

Löytävätkö asiakkaasi verkkokauppasi?

Ensimmäinen askel verkkokaupan myynnin kasvattamisessa on varmistaa, että asiakkaat löytävät verkkokauppasi. Selvitämme aina ennen verkkokaupan perustamista ja kehittämistä, millä hakusanoilla potentiaaliset asiakkaasi etsivät tuotteitasi. Lisäksi tutkimme, onko nykyisessä verkkokaupassasi teknisiä ominaisuuksia, jotka korjaamalla voimme parantaa verkkokauppasi hakukonelöydettävyyttä.

Hyvä verkkokauppa on käyttäjäystävällinen

Yksi verkkokaupan tärkeimmistä menestystekijöistä on sen helppokäyttöisyys asiakkaalle. Onko ostaminen kuinka helppoa? Täytyykö asiakkaan tehdä monia, osin turhiakin toimintoja, ennen kuin hän saa vietyä tilauksen loppuun? Asiakkaat voivat jättää hyvätkin tuotteet ostamatta, jos ostaminen on hankalaa. Tekemissämme verkkokauppatoteutuksissa huolehdimme, että ostamisprosessi on asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman suoraviivainen ja helppo – niin tietokoneella kuin mobiililaitteella.

Tee tuloksellista verkkokaupan markkinointia

Opastamme, kuinka voit seurata verkkokauppasi markkinointia aina yksittäisistä markkinoinnin toimenpiteistä myyntiin asti. Voit seurata esimerkiksi, mistä markkinointikanavista saat sivustollesi asiakkaita ja kuinka paljon yksittäisen asiakkaan hankinta maksaa. Asennamme verkkokauppaasi kaikki tarvittavat seurantapisteet ja opetamme, kuinka seuraat ja raportoit markkinoinnin tuloksellisuutta.

Miksi yrityksesi tulisi tilata verkkokauppasi meiltä?

  • Intohimonamme on luoda asiakkaillemme verkkokauppa, joka pärjää hakukoneissa käytävässä kilpailussa.
  • Perustamme verkkokauppaprojektit aina asiakkaisiisi perustuvaan dataan, jotta asiakkaasi löytävät verkkokauppasi.
  • Emme vain rakenna verkkokauppoja – suhtaudumme verkkokauppaprojektiin kokonaisvaltaisesti, sillä meillä on aito halu olla mukana kasvattamassa asiakkaidemme liiketoimintaa.
  • Jos olet perustamassa täysin uutta verkkokauppaa, kartoitamme mikä verkkokauppa-alusta sopisi parhaiten yrityksellesi. Painotamme kartoituksessa hyvää hakukonelöydettävyyttä ja helppokäyttöisyyttä sekä sinun että asiakkaasi näkökulmasta.
  • Autamme myös mielellämme kehittämään nykyistä verkkokauppaasi.

Tutustu henkilöön

Eetu
Huosianmaa

Liiketoimintajohtaja: digitaalinen myynti ja markkinointi, partneri

Puhelin: 044 200 8887
Email: eetu.huosianmaa@talentree.fi

TalentreePalvelutVerkkokaupat
X