Unelmana työ -valmennus.

Valmennus, joka rakentuu vahvuuksiesi ympärille.

Valmennus korkeakoulutetuille osaajille

Unelmana työ on korkeasti koulutetuille – työttömille tai työttömyysuhan alaisille – osaajille suunnattu valmennuskokonaisuus, joka ohjaa tarkastelemaan omia kykyjä ennakkoluulottomasti ja rakentamaan konkreettisen suunnitelman kohti unelmien työpaikkaa. Samalla saat työkaluja moderniin työnhakuun ja oman mentorin valmennuksen ajaksi. Valmennus on maksuton ja järjestetään Kuopiossa.

Unelmana työ -valmennuksen sisältö

Ready? Moduulit 1-2

Viikoilla 6 ja 7 järjestettävien lähipäivien aiheina ovat luontaisten taipumusten analyysit, tavoitteiden asettaminen, itsensä johtaminen ja piilotyöpaikat. Näinä päivinä opit ymmärtämään paremmin itseäsi ja muita, asettamaan motivoivat tavoitteet ja toimimaan niiden eteen sekä keinoja kaivaa piilotyöpaikat esiin.

Set. Moduulit 3-4

Viikoilla 8 ja 11 lähipäivinä keskitytään osaamisen tuotteistamiseen, työelämän murrokseen ja stressinhallintaan. Lisäksi valmistaudutaan työhaastatteluun ja laaditaan ammattilaisen johdolla video-CV. Työhaastattelusimulaattori ja video-CV-paja ovat keränneet runsaasti positiivista palautetta.

Go! Moduuli 5

Viikolla 12 valmennuksessa keskitytään liiketoimintaosaamiseen, viestintä- ja vuorovaikutusosaamiseen sekä digitalisaation mukanaan tuomiin muutoksiin. Lähijakso päättyy harjoittelujakson suunnitteluun ja tavoitteiden määrittelyyn, jotta työssäoppimisjaksosta saa täyden hyödyn irti.

Harjoittelu unelmiesi työpaikassa

Harjoittelu alkaa lähipäivien jälkeen ja kestää kolme kuukautta. Unelmana työ -valmennuksen panostus henkilökohtaiseen valmennukseen ja yksilöllisiin urasuunnitelmiin auttaa löytämään inspiroivan ja tavoitteiden mukaisen harjoittelupaikan.

Valmennuksen aikataulu kevät 2019

Unelmana työ -valmennus alkaa jälleen helmikuussa  2019. Valmennus koostuu 15:stä lähipäivästä, itsenäisestä työskentelystä ja henkilökohtaisista valmennuskeskusteluista sekä 3 kuukauden mittaisesta yritysharjoittelusta. Valmennuksen kokonaiskesto harjoittelu mukaan lukien on kuusi kuukautta.

Vuoden 2019 lähipäivät ovat 6., 7., 8., 13., 14., 15., 20., 21., ja 22. helmikuuta sekä 13., 14., 15., 20., 21. ja 22. maaliskuuta. Keskiviikot ja torstait ovat yhteisiä koulutuspäiviä; perjantait on varattu henkilökohtaisille mentorointi- ja ohjauskeskusteluille, joissa syvennytään systemaattisesti kunkin yksilölliseen tilanteeseen.

85 % osallistujista on löytänyt unelmiensa työpaikan.

Voimmeko olla avuksi? Lähetä yhteydenottopyyntö


Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen *

TalentreePalvelutUnelmana työ -valmennus
X