Kotisivut.

Rakennamme yrityksesi kauppaa kiihdyttäviä kotisivuja.

Ota yhteyttä

Kotisivut, jotka edistävät myyntiä

Mielessä kotisivujen uudistaminen tai uusien kotisivujen perustaminen? Usein, etenkin verkkosivu-uudistuksessa, mietitään lähinnä sivuston ulkoasua. Ulkonäkö on tietysti tärkeä asia, mutta hyvänkään näköiset sivut eivät tee kauppaa, jollei oikea kohderyhmä löydä niitä tai jos sivustolta ei löydy kohderyhmää kiinnostavaa sisältöä.

Jos potentiaaliset asiakkaat eivät löydä kotisivujasi, onko verkkosivuihin käytetty investointi ollut kannattava? Tämän vuoksi perustamme verkkosivujen tekemisen aina dataan eli siihen, miten ja millä sanoilla asiakkaasi oikeasti etsivät tuotteitasi ja palveluitasi.

Ensiluokkaiset kotisivut:

responsiivinen-teknisesti-toimiva

Ovat responsiiviset, teknisesti oikein rakennettu ja helposti muokattavissa

reaaliaikainen-oikea-tieto

Perustuvat asiakkaasi käyttäytymiseen ja ovat hakukoneiden löydettävissä

arvostelu-asiakaskokemus

Ohjaavat sivustolla vierailevaa kohti haluamaasi tekoa ja tukevat liiketoimintasi tavoitteita

Toimiva kotisivu on yrityksesi kauppapaikka verkossa.

Huolellisesti toteutetut kotisivut ovat investointi liiketoimintaasi.

Meidän intohimomme on luoda yrityksellesi kotisivut, jotka löytyvät verkosta paremmin kuin kilpailijoidesi verkkosivut ja jotka tekevät tulosta.

Siksi on ensisijaisen tärkeää, että kotisivuprojekti aloitetaan liiketoimintaasi ja asiakkaisiisi perustuvalla hakusanakartoituksella sekä tutkimalla missä kunnossa nykyisen sivustosi tekninen toteutus, sivustorakenne ja monet muut akukonenäkyvyyteen vaikuttavat tekijät ovat.

Verkkosivuja tehdessä huolehdimme, että sivustosi ovat kaikin puolin hakukoneoptimoidut ja tarjoavat yrityksellesi parhaan mahdollisen lähtökohdat verkossa kilpailemiseen.

Lue, mitkä 9 asiaa verkkosivuilla tulee olla kunnossa.

Miten teemme hakukoneoptimoidut kotisivut yrityksellesi?

1. Dataperusteinen suunnitelma

Perustamme kotisivujen toteutukset aina dataan. Aloituspalaverissa selvitämme tarkemmin, mikä on liiketoimintasi, ketkä ovat asiakkaitasi, miten tuotteesi tai palvelusi ratkaisevat asiakkaidesi ongelmat ja mitkä ovat tavoitteesi. Näiden tietojen avulla selvitämme, löydytkö asiakkaiden etsimillä termeillä verkosta ja mikä on nykyinen kilpailutilanteesi.

Yhdistämme verkosta löytyvän datan liiketoiminnallisiin tavoitteisiisi, ja luomme sinulle suunnitelman verkkosivusi rakenteesta ja sisällöstä, jota sivulta tulisi löytyä. Saat näiden perusteella tarjouksen sivuston toteutuksesta.

2. Sovitaan yksityiskohdat

Tarkennamme kanssasi kotisivujen suunnitelmaa, ja sovimme yksityiskohtaisemmin kotisivujen vastuunjaosta ja aikataulusta. Harvemmin verkkosivujen toteutus tulee yhdeltä luukulta, ja olemme tottuneet tekemään yhteistyötä useiden eri toimijoiden kanssa. Joten älä huoli, jos mielessäsi on esimerkiksi luottoyritys sivuston ulkoasun suunnittelua tai koodausta varten. Voimme myös hyödyntää laajaa, luotettavista yhteistyökumppaneistamme koostuvaa verkostoamme sivuston toteutuksessa.

3. Toteutetaan suunnitelma

Kun kaikki kotisivun toteutukseen liittyvät osapuoletovat selvillä ja vastuunjako tehty, siirrytään itse sivuston toteutukseen. Koordinoimme verkkosivuprojektia eri toimijoiden kesken, jotta jokainen osapuoli pysyy kartalla ja verkkosivut toteutuvat suunnitelmien mukaisesti. Pidämme myös sinut ajan tasalla kotisivujen etenemisestä ja pääset kommentoimaan sivuston ulkoasua ja sisältöjä jo aikaisessa vaiheessa kotisivujen toteutusta.

4. Julkaisu ja markkinointi

Kotisivut julkaistaan, kun sivusto on kaikin puolin valmis ja kun olemme saaneet sinulta hyväksynnän julkaisulle. Lopuksi perehdytämme sinut sivun muokkaamiseen ja siihen, kuinka voit seurata sivustosi tuloksellisuutta.

Miten voin kehittää yritykseni verkkosivujen hakonelöydettävyyttä?

Meidän intohimomme on luoda yrityksellesi kotisivut, jotka löytyvät verkosta paremmin kuin kilpailijoidesi verkkosivut ja jotka tekevät tulosta.

Siksi on ensisijaisen tärkeää, että kotisivuprojekti aloitetaan liiketoimintaasi ja asiakkaisiisi perustuvalla hakusanakartoituksella sekä tutkimalla missä kunnossa nykyisen sivustosi tekninen toteutus, sivustorakenne ja monet muut hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat tekijät ovat.

Haluako tietää lisää sivustosi verkkonäkyvyydestä?

Verkkosivuja tehdessä huolehdimme, että sivustosi ovat kaikin puolin hakukoneoptimoidut ja tarjoavat yrityksellesi parhaan mahdollisen lähtökohdat verkossa kilpailemiseen.

Ota yhteyttä

Miksi yrityksesi tulisi tilata kotisivusi meiltä?

  • Meille on ylpeyden aihe luoda asiakkaillemme kotisivut, jotka pärjäävät hakukoneissa käytävässä kilpailussa.
  • Perustamme verkkosivuprojektit aina dataan, jotta asiakkaasi löytävät sivusi.
  • Huolehdimme aina, että kotisivut ovat teknisesti oikein rakennettu.
  • Teemme aina kotisivut siten, että ne ovat helposti ja monipuolisesti muokattavissa.
  • Meillä on aito halu olla mukana kasvattamassa asiakkaidemme liiketoimintaa.
  • Maailma ja hakukoneet kehittyvät hurjaa vauhtia – niin mekin! Meille on tärkeää pysyä ajan hermolla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset lähtökohdat kilpailuun.

Tiedä kuinka markkinointiponnistelusi tuottavat.

Oli tavoitteesi mikä tahansa, on tärkeää, että tiedät miten markkinointisi ja kotisivusi kantavat hedelmää. Verkkosivuilla tapahtuva seuranta on paljon muutakin kuin vain sivuvierailumäärien mittaamista. Voit esimerkiksi selvittää mistä kanavista asiakkaasi löytävät sivuillesi tai miten tietty kampanjasi on tuottanut tulosta. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Huolehdimme aina, että kotisivuillesi on asennettu verkkosivujen seurantatyökalut ja koulutamme sinua, kuinka voit seurata tavoitteitasi.

Tutustu henkilöön

Eetu
Huosianmaa

Liiketoimintajohtaja: digitaalinen myynti ja markkinointi, partneri

Puhelin: 044 200 8887
Email: eetu.huosianmaa@talentree.fi

TalentreePalvelutKotisivut
X