Verkkosivut.

Rakennamme yrityksesi kauppaa kiihdyttäviä kotisivuja.

Ota yhteyttä

Nopeat, toimivat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut

Mielessä kotisivujen uudistaminen tai kokonaan uudet kotisivut? Toteutamme WordPress-pohjaisia verkkosivustoja, joissa käyttäjälähtöinen suunnittelu on sivuston punainen lanka. Sivuston käyttöliittymän ja ulkoasun suunnittelussa huomioimme myös yrityksen liiketoiminnalliset tavoitteet. Jotta verkkosivusi tukevat myyntiäsi, potentiaalisen kohderyhmän täytyy löytää sivustolle ja kiinnostua verkkosivuston sisällöistä näyttävän ja toimivan ulkoasun lisäksi. Perustamme verkkosivujen tekemisen ja sisällöntuotannon aina dataan eli siihen, miten ja millä sanoilla asiakkaasi oikeasti etsivät tuotteitasi ja palveluitasi.

Suunnittelemme ja toteutamme täysin kustomoituja WordPress -verkkosivustoja, jotka ovat aina käyttäjän itse muokattavissa ja käytettävissä.

Mitä saat meiltä?

  • WordPress -verkkosivut
  • WooCommerce -verkkokaupat
  • Verkkopalvelut & jatkokehitys
  • UI/UX-suunnittelu
  • Integraatiot
  • Saavutettavuusosaaminen
  • Hakukoneoptimointi
  • Sisällöntuotanto verkkosivuille
  • Käyttötuki & ylläpitopalvelut

Toimivat WordPress-verkkosivut:

responsiivinen-teknisesti-toimiva

Visuaaliset, teknisesti oikein rakennettu ja helposti muokattavat

reaaliaikainen-oikea-tieto

Perustuvat asiakkaasi käyttäytymiseen ja ovat hakukoneiden löydettävissä

arvostelu-asiakaskokemus

Ohjaavat sivustolla vierailevaa kohti haluamaasi tekoa ja tukevat liiketoimintasi tavoitteita

Huolellisesti toteutetut kotisivut ovat investointi liiketoimintaasi.

Meidän intohimomme on luoda yrityksellesi kotisivut, jotka löytyvät verkosta paremmin kuin kilpailijoidesi verkkosivut ja jotka tekevät tulosta.

Siksi on ensisijaisen tärkeää, että kotisivuprojekti aloitetaan liiketoimintaasi ja asiakkaisiisi perustuvalla hakusanakartoituksella sekä tutkimalla missä kunnossa nykyisen sivustosi tekninen toteutus, sivustorakenne ja monet muut hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat tekijät ovat.

Hyvä käytettävyys tarjoaa saumattoman käyttökokemuksen sivuston käyttäjille ja lisää yrityksen mahdollisuuksia menestyä. Verkkosivutoteutuksissamme sivuston latausajat on minimoitu, ja pyrimme suunnittelemaan sivustot mahdollisimman nopeiksi ja toimiviksi.

Lue, mitkä 9 asiaa verkkosivuilla tulee olla kunnossa.

Näin verkkosivuprojekti etenee

1. Dataperusteinen suunnitelma

Perustamme kotisivujen toteutukset aina dataan. Aloituspalaverissa selvitämme tarkemmin, mikä on liiketoimintasi, ketkä ovat asiakkaitasi, miten tuotteesi tai palvelusi ratkaisevat asiakkaidesi ongelmat ja mitkä ovat tavoitteesi. Näiden tietojen avulla selvitämme, löydytkö asiakkaiden etsimillä termeillä verkosta ja mikä on nykyinen kilpailutilanteesi.

Yhdistämme verkosta löytyvän datan liiketoiminnallisiin tavoitteisiisi, ja luomme sinulle suunnitelman verkkosivusi rakenteesta ja sisällöstä, jota sivulta tulisi löytyä. Saat näiden perusteella tarjouksen sivuston toteutuksesta.

2. Verkkosivuprojektin suunnittelu

Tarkennamme kanssasi kotisivujen suunnitelmaa, ja sovimme yksityiskohtaisemmin kotisivujen vastuunjaosta ja aikataulusta. Verkkosivuprojektissa on mukana asiakkaan edustajien sekä projektipäällikön lisäksi vähintään visuaalinen suunnittelija, koodari tai useampi, copywriter sekä analytiikan asiantuntija. Suunnittelemme sivustolle sivustokartan lisäksi uuden käyttäjäystävällisen ulkoasun yrityksesi brändi-ilmettä mukaillen ja pääset myös kommentoimaan sivuston ulkoasua ja sisältöjä projektin edetessä.

3. Tekninen toteutus

Vastuunjaon ja aikataulutuksen jälkeen siirrytään sivuston tekniseen toteutukseen eli koodaus-vaiheeseen. Toteutamme sivustot noudattaen alan uusimpia tekniikoita ja standardeja. Lisäksi pidämme huolen, että kaikki verkkosivustomme ovat tietoturvallisia. WordPress-kehitys tapahtuu kehitysympäristössä omalla kehityspohjallamme.  Pidämme sinut ajantasalla verkkosivuprojektin etenemisestä ja pidämme huolen, että verkkosivut toteutuvat suunnitelmien mukaisesti.

4. Sisällönsyöttö ja käyttökoulutus

Siirrämme vanhat sisällöt edellisiltä verkkosivuiltasi, jos se on teknisesti mahdollista. Tuotamme myös kokonaisvaltaisesti sisältöjä verkkosivustoille. Toteutamme verkkosivut niin, että niitä olisi mahdollisimman helppo käyttää ja myös koulutamme teidät käyttämään verkkosivujanne.

5. Julkaisu, markkinointi ja ylläpito

Kotisivut julkaistaan, kun sivusto on kaikin puolin valmis ja kun olemme saaneet sinulta hyväksynnän julkaisulle. Lopuksi perehdytämme sinut siihen, kuinka voit seurata sivustosi tuloksellisuutta. Meidän kauttamme saat myös ylläpitopalvelut, joilla saat pidettyä sivustosi ajantasalla.

Verkkosivujen hakonelöydettävyys ja hakukoneoptimointi

Meidän intohimomme on luoda yrityksellesi kotisivut, jotka löytyvät verkosta paremmin kuin kilpailijoidesi verkkosivut ja jotka tekevät tulosta.

Siksi on ensisijaisen tärkeää, että kotisivuprojekti aloitetaan liiketoimintaasi ja asiakkaisiisi perustuvalla hakusanakartoituksella sekä tutkimalla missä kunnossa nykyisen sivustosi tekninen toteutus, sivustorakenne ja muut hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat tekijät ovat.

Haluako tietää lisää sivustosi verkkonäkyvyydestä?

Verkkosivuja tehdessä huolehdimme, että sivustosi ovat kaikin puolin hakukoneoptimoidut ja tarjoavat yrityksellesi parhaan mahdollisen lähtökohdat verkossa kilpailemiseen.

Verkkosivuilla tapahtuva seuranta on paljon muutakin kuin vain sivuvierailumäärien mittaamista. Voit esimerkiksi selvittää mistä kanavista asiakkaasi löytävät sivuillesi tai miten tietty kampanjasi on tuottanut tulosta. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Huolehdimme aina, että kotisivuillesi on asennettu verkkosivujen seurantatyökalut ja koulutamme sinua, kuinka voit seurata tavoitteitasi.

Ota yhteyttä

Tutustu henkilöön

Eetu
Huosianmaa

Liiketoimintajohtaja: digitaalinen myynti ja markkinointi, partneri

Puhelin: 044 200 8887
Email: eetu.huosianmaa@talentree.fi

TalentreePalvelutVerkkosivut
X