Digitaalinen markkinointi.

Teemme asiakkaillemme fiksua ja datavetoista digitaalista markkinointia, joka tuo mitattavia tuloksia.

Ota yhteyttä

Digitaalisella markkinoinnilla kasvatetaan myyntiä

Tarjoamme monipuolisia digitaalisen markkinoinnin palveluja. Perustamme tekemisemme aina dataan eli tutkimme, miten asiakkaasi löytävät parhaiten tuotteesi ja palvelusi. Räätälöimme digitaalisen markkinoinnin palvelumme aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Emme vain toteuta yksittäisiä markkinoinnin palveluita, vaan asiantuntijoillamme on rohkeutta kertoa, mitä yrityksesi kannattaisi tehdä myynnin ja markkinoinnin parantamiseksi. Jos etsit aidosti liiketoimintasi kasvattamiseen sitoutuneita myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoita, ota yhteyttä! 

Kysy tarjous

Digitaalisen markkinoinnin palvelumme:

Moderni markkinointipäällikkö huolehtii yrityksesi markkinoinnista

Ulkoista yrityksesi markkinointi. Moderni markkinointipäällikkö -palvelussa moniosaajatiimimme huolehtii laaja-alaisesti yrityksesi markkinoinnista. Niin hakukoneoptimoinnin, hakukonemainonnan, sisällöntuotannon kuin sosiaalisen median parhaat osaajat ovat yrityksesi käytössä. Kokonaisuudesta vastaa moderni markkinointipäällikkö, jonka kanssa suunnittelette säännöllisesti yrityksenne markkinointia ja joka raportoi markkinoinnin tuloksellisuudesta. 

Hakukoneoptimointi

Löytävätkö asiakkaasi yrityksesi helposti verkosta? Autamme kehittämään yrityksesi hakukonelöydettävyyttä. Analysoimme miten verkkosivusi tai verkkokauppasi löytyy verkosta ja millä hakusanoilla asiakkaasi etsivät tuotteitasi ja palveluitasi. Lisäksi tutkimme, onko verkkosivusi tai verkkokauppasi toteutettu teknisestä näkökulmasta hakukoneystävällisesti. Tämän pohjalta lähdemme suunnitelmallisesti kehittämään yrityksesi hakukonelöydettävyyttä. Lue lisää hakukoneoptimoinnista.

Digitaalinen mainonta

Tiedätkö missä digitaalisissa kanavissa yrityksesi kannattaisi mainostaa ja miten? Hyvin suunniteltu ja järjestelmällisesti toteutettu digitaalinen mainonta on kustannustehokas tapa tavoittaa asiakkaasi verkossa. Mainontaa voidaan toteuttaa kohdennetusti esimerkiksi Googlessa hakukonemainonnan avulla ja sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook, Instragram ja LinkedIn. Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijamme auttavat yritystäsi tavoittamaan asiakkaat oikeissa kanavissa, oikeaan aikaan. Jatkuva mainonnan optimointi takaa, että mainokset tavoittavat oikean kohderyhmän mahdollisimman kustannustehokkaasti

Sisältömarkkinointi ja sosiaalinen media

Takkuaako blogien tai asiakastarinoiden kirjoittaminen? Eikö aika tai ideat meinaa riittää sosiaalisen median päivittämiseen? Sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntijamme auttavat luomaan sivustollesi ja sosiaalisen median kanavaasi kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä. Huolehdimme myös, että julkaiseminen sosiaalisen median kanavissa on säännöllistä ja suunnitelmallista.

Tutustu henkilöön

Eetu
Huosianmaa

Liiketoimintajohtaja: digitaalinen myynti ja markkinointi, partneri

Puhelin: 044 200 8887
Email: eetu.huosianmaa@talentree.fi

TalentreePalvelutDigitaalinen markkinointi
X