Toimitusjohtajamme Antti Haapakorva kouluttaa strategian toteuttamisesta Satakunnassa maanantaina 22.11. Koulutus on Rauman Kauppakamarin järjestämä, ja se järjestetään Porissa. Alta löydät lisätietoa tapahtumasta. Ilmoittaudu 15.11. mennessä kauppakamareiden verkkosivuilla.

HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen 2021/11 Satakunta

Satakunnan kauppakamarin tapahtuma-aula Valtakatu 6 (7. krs), Pori
Maanantai 22.11.2021 klo 9.00-16.00

Miten hallitus varmistaa strategian toteutumisen?

Yksi hallituksen ydintehtävistä on varmistaa, että yrityksellä on selkeä strategia. Hallituksen vahvistama strategia vaikuttaa yrityksen tulokseen kuitenkin vain siltä osin, kun se toteutuu käytännössä.

Tutkimusten mukaan jopa 60-70 % yritysten strategioista ja muista keskeisistä suunnitelmista ei toteudu. Keskeiset syyt strategian toteutumattomuudelle ovat strategiaprosessi, strategia itse sekä tapa, jolla yrityksen johtamisjärjestelmää hyödynnetään – tai ei hyödynnetä – strategian toteuttamisessa. Hallitus pystyy omalla toiminnallaan vaikuttamaan olennaisesti siihen, miten strategia saadaan muuttumaan tuloksiksi.

Hallitus ja strategian toteuttaminen on vuorovaikutteinen valmennus, missä kirkastetaan hallituksen mahdollisuuksia, roolia ja tehtäviä strategian toteuttamisessa. Valmennus antaa käytännön esimerkkien ja case-harjoitusten kautta konkreettisia keinoja strategian toteuttamiseen hallitustyön kautta.

Kouluttaja

Asiantuntijana koulutuksessa on HHJ-kouluttaja Partneri HHJ Antti Haapakorva, Hallituspartnerit ry.

Antti on Talentreen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja, jonka intohimoihin kuuluvat kasvustrategiat, kehittäminen ja jalkapallo. Työssään Antti on lukuisien kasvuyritysten valmentaja, mentori ja kirittäjä, joka on myös toiminut Hallituspartnerit Itä-Suomi ry:n osa-aikaisena toiminnanjohtajana vuosina 2017-2021. Elokuussa 2021 julkaistiin Antin ja Mika Sutisen kirjoittama kirja, Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi.

Antti uskoo, että kun strategiaprosessin kautta saadaan selkeä tilannekuva ja yhteinen näkemys siitä, mihin kilpailuun olemme yritystämme valmentamassa ja miksi, ovat strategiset valinnat usein ilmeisiä ja luontevia. Tällöin myös suunnittelun ja toteuttamisen välisen kynnyksen ylittäminen on vaivatonta, ja muutosta kohti mennään yhteisellä innolla.

Ohjelma

klo 8.45 Aamukahvi ja ilmoittautuminen

klo 9.00 Koulutuspäivä alkaa

  • Omat kokemukset strategian toteutumisesta
  • Miksi strategiat eivät toteudu?
  • Mitä ovat muutostahto ja muutosvastarinta?
  • Strategian toteuttamisen keinot
  • Toteutumista tukeva strategiaprosessi
  • Strategia itse toteutumista tukevana tai estävänä tekijänä
  • Johtamisjärjestelmän hyödyntäminen strategian toteuttamisessa
  • Erityishuomiota vaativat asiat: Lähtökohdat, viestintä, muutostahto, esimiestyö, tavoitteet ja palkitseminen

klo 16.00 Koulutus päättyy.

Taukoja pidetään aamu- ja iltapäivällä sekä lounastauko on 12.00-13.00.

Palautetta koulutuksesta

Koulutuksen yleisarvosana on 4,7/5 ja NPS 100!
”Hyvä, nykyaikainen, käytännönläheinen, keskusteleva.”
”Hyvää vuoropuhelua!”
”Rento, konkreettinen esitystapa. Hyvä pieni porukka.”

Kurssin hinta ja ilmoittautuminen

HUOM! HHJ-kurssin tai HHJ-puheenjohtajakurssin käyneille koulutuksen hinta on 350 euroa (+alv).
Kauppakamarin jäsenhinta 480 euroa (+alv), normaalihinta 795 euroa (+alv).
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautumiset viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta eli 14.11. mennessä.Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta antavat Rauman kauppakamarin Päivi Junnila ja Satakunnan kauppakamarin Sanna Leppänen. Ilmoittautuminen tapahtuu kauppakamareiden verkkosivujen kautta.

 

Ilmoittaudu