Asiakkaiden näkökulmasta alusta on paras tapa operoida.

Karolina Puntanen, yhteisöpäällikkö, KPY Novapolis Oy

Talentree konsultoi meitä CoWork-kokonaisuutemme digitaalisen alustan valinnassa ja käyttöönotossa. Alusta mahdollistaa modernin cowork-kokemuksen luomisen ja tarjoaa luotettavan ratkaisun, joka kasvaa mukanamme.

Halusimme luotettavan ratkaisun tarpeeseemme

CoWork-tilamme liittyy vahvasti strategiaamme ja on meille todella tärkeä. Olemme ymmärtäneet työn murroksen ja hybridityön tarpeet ja halunneet varautua niihin hyvissä ajoin. Tavoitteemme on tarjota paras mahdollinen työpäiväkokemus ja tätä päivää oleva CoWork-tila, joka palvelee monenlaisia käyttäjäprofiileja ja yrityksiä.

Digialusta on tärkeä työkalu siihen, miten CoWork-tilaa käytetään. Alustan kautta hoituvat varaukset ja laskutus, ja jatkossa se toimii myös avaimena tilaan. Siinä vaiheessa, kun päätimme CoWork-tilan rakentamisesta, totesimme, että asiakkaiden näkökulmasta paras tapa operoida siellä on järjestelmä, jonka kautta tapahtuu maksaminen ja tilavaraukset. Ratkaisu toimii myös yhteisölle alustana, josta löytyy tapahtumakalenteri ja mahdollisuus kontaktoida muita tilan käyttäjiä.

Ensin ajattelimme, että luomme oman sovelluksen sovelluskehittäjän kanssa. Nopeasti totesimme, että aika ja osaaminen ei tähän riitä – ja toisaalta hyviä sovelluksia on jo paljon olemassa. Haimme ulkopuoliselta kumppanilta luotettavaa ja ammattitaitoista näkemystä siihen, mikä valmisratkaisu meidän kannattaa ottaa käyttöön.

Monipuolinen alusta näyttää meiltä ja toimii hyvin

Halusimme käyttöömme hyvän ja luotettavan toimijan tarjoaman cowork-alustan maailmalta. Vertailimme vaihtoehtoja ja päädyimme yksissä tuumin Nexodukseen. Tämän jälkeen Talentree auttoi meitä järjestelmän käyttöönotossa ja integroinneissa mm. laskutusjärjestelmäämme.

Valittu sovellus on vakaan toimijan tekijä ja todella laaja. Se on käytössä monessa maassa ja kaupungissa, minkä seurauksena monet ongelmat on jo ratkottu, ja räätälöintitoiveet ja kysymykset ovat heränneet jo aiemmin. Sovellusta kehitetään edelleen, ja sen tulevaisuus näyttää vakaalta.

Sovelluksen ilme muokattiin KPY Novapoliksen CoWorkille sopivaksi yhdessä mainostoimiston kanssa. Lopputulos on hyvännäköinen ja toimiva, ja siinä on paljon ominaisuuksia, joten sovelluksen on mahdollista kasvaa meidän ja käyttäjien toiveiden mukaisesti. Sovellus tarjoaa runsaasti raportteja ja tietoa, mikä helpottaa analysointia ja kehitystyötä.

Olemme saaneet alustasta hyvää palautetta asiakkailta. Se on käyttäjälle helppokäyttöinen ja maksut hoituvat sen kautta turvallisesti. Järjestelmän back office -puoli on laaja ja laadukas, ja kaikesta näkee, että kokonaisuutta on mietitty.

Saimme hyvän suunnitelman kokonaisuudesta

Pyysimme tarjouksia usealta toimijalta. Talentree valikoitui kumppaniksi laajan kokemuksen ja suunnitelmallisuuden perusteella. Saimme Talentreelta heti hyvän suunnitelman kokonaisuuden läpiviennistä. Valinnassa painoi turvallisuuden tunne: luottamus porukkaan ja siihen, että he pystyvät ratkaisemaan asioita ja että meillä on laadukas tuote.

Yhteistyömme on mennyt todella hyvin. Santeri on sekä ihmisenä että asiantuntijana täysi kymppi tähän, ja hänellä on ollut kokonaisuus hyvin hallussa. Olen saanut paljon tukea, ja voin täysin luottaa siihen, että vastaus tulee aina, vaikka tilanteet tulevat joskus nopeastikin eteen.

Työskentelemme, jotta meidän asiakkailla on hyvä olla. Meidän on tarkoitus hikoilla taustalla, jotta asiakkaan on helppo käyttää sovellusta. Joustava ja asiantunteva yhteistyö on ollut meille iso apu.

Kokonaisuuden sisältö

Saatavilla olevien digitaalisen varausalustan valmisratkaisujen markkinakartoitus ja vertailu sekä valinta yhdessä asiakkaan kanssa. Integraatiomahdollisuuksien kartoitus, integraatioiden suunnittelu ja integraatiototeutusten ohjaus. Tuki alustan käyttöönotossa ja toivotunlaisen käyttäjäkokemuksen rakentamisessa. Projektiin osallistuivat Talentreella Santeri, Niko ja Leevi.

KPY Novapolis

KPY Novapolis on modernin työpäiväkokemuksen edelläkävijä, joka tarjoaa yrityksille toimitiloja, palveluita, osaajia ja vastuullisia hankintoja. Kuopion Savilahdessa sijaitsevilla kampuksilla toimii 200 asiakasyritystä ja yhteisöä ja 15 000 ihmistä. KPY Novapolis CoWork on yhteisöllinen työtila, joka avattiin vuonna 2022. Tutustu KPY Novapolikseen >>  Tutustu CoWorkiin >> 

Kuva: KPY Novapolis

Kaipaatteko apua järjestelmähankintoihin?

Jos toimintojen digitalisointi, järjestelmien päivittäminen ja fiksut integraatiot kiinnostavat, ota yhteyttä Santeriin, santeri.siltala@talentree.fi. tai 050 3659879. Saat käyttöösi moniosaajatiimin, jonka avulla toteutat nykyaikaiset ohjelmisto- ja teknologiaratkaisut joustavasti. Voit myös varata suoraan tapaamisajan Santerille.

Onneksi emme lähteneet tekemään uutta appia nollasta, vaan löysimme ratkaisun, jota on testattu ja kehitetty jo pidempään.

Karolina Puntanen, yhteisöpäällikkö, KPY Novapolis Oy