Ihmiset
Kirsi Vartiainen Talentree

Kirsi Vartiainen

Asiakkuus- ja myyntipäällikkö

Puhelin: 050 378 9633
Email: kirsi.vartiainen@talentree.fi

Olen Tahkonrinteiden kupeessa syntynyt sielultani ja sukujuuriltani savolainen. Lukiolaisena uhosin että nyt lähtee ja kauas, muutin kotoa tunnin päähän Kuopioon ja tänne jäin.

Ennen Talentreelle tuloa tein reilun kymmenen vuoden ajan töitä matkailualalla edeten kädet savessa kongressien järjestämisestä matkailualan kehittämishankkeiden pariin, Kuopion kaupungin kongressimatkailun asiantuntijaksi ja päätyen markkinointipäällikön sekä B2B myynnin tehtäviin. Pandemian aikana pohdimme tyttäreni kanssa, mitä meistä tulee isona. Hän aikoo rakentaa robotteja ja olla astronautti, itse pääsin myyntipäällikön tehtäviin talenttijengin softatiimiin.

Minun ja Talentreen arvomaailma sekä tapa toimia osuvat yksiin. Tahdomme auttaa yrityksiä pohtimaan liiketoimintalähtöisesti, kuinka saada enemmän euroja viivan alle, asiakastyytyväisyys paremmaksi ja työntekijöiden resurssit viisaasti käyttöön. Jos näihin asioihin on ratkaisuna palveluprosessien digitalisointi ja kehitystyö, niin meiltä löytyy osaava koodaritiimi hoitamaan homman pakettiin ketterästi ja budjetissa pysyen.

Vapaa-aikaa vietän perheen ja ystävien kanssa, urheillen ja kirjoihin uppoutuen. Rakas harrastukseni on myös Nuorkauppakamaritoiminta, jossa pääsen sekä kouluttautumaan että verkostoitumaan.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/vartiainenkirsi

TalentreeIhmisetKirsi Vartiainen
X