Sampsa Wulff kasvokuva
Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Sampsa Wulff

Kasvu- ja kehitysjohtaja

Monialainen kasvun ja liiketoiminnan osaaja, vahvuuksinaan strategiatyö, asiakaskokemuksen ja myynnin kehittäminen sekä kasvurahoitus.

Sampsa Wulff

Sampsa Wulff

Nykyisessä roolissani Talentree Talouspalveluiden kasvu- ja kehitysjohtajana keskityn asiakastyön ohella yrityksemme strategian rakentamisen ja jalkauttamiseen, myyntiin ja myyntimallin hiomiseen sekä sen varmistamiseen, että asiakaskokemuksemme on ensiluokkainen.

Minua kiinnostavat suuresti erilaiset aikamme ilmiöt sekä näiden vaikutukset niin yrityksiin kuin yksilöihin. Näitä pääsenkin pohtimaan niin asiakkaidemme kuin yrityksemme liiketoiminnan kehityksen parissa.

Minulla on vuosien kokemus yritysten strategiatyöstä, myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä johdon sparraamisesta. Myös kasvun rahoittaminen ja siihen liittyvät ratkaisut ovat keskeinen osa työtäni.

Osaamisalueitani ovat erityisesti:

  • Strategiatyö
  • Asiakaskokemus
  • Myynnin kehitys ja myyntimallit
  • Kasvurahoituksen hankkiminen

Kuten vtj:mme Olli Paavolaa, myös minua voi luonnehtia historiafriikiksi, ja seuraan laajasti yhteiskunnallisia asioita. Jääkiekko on aina ollut iso osa elämääni, ja takavuosina minut löysikin vapaa-ajallani jäähallilta valmentamassa tulevaisuuden tähtiä.

Nykyään vapaa-aikani kuluu alle kouluikäisen lapsen kanssa touhutessa ja ihmetellessä maailmaa lapsen silmin.

If you know your history, then you would know where you coming from.

Bob Marley