Webinaari 30.4. klo 9-10: Strategian toteuttaminen arjessa

Ilmoittaudu
Outi Piisilä
HR ja valmennus Vastuullisuus ja HSEQ

Outi Piisilä

Liikkeenjohdon konsultti

Tekniikan ja talouden moniosaaja, vahvuusalueinaan vastuullisuusstrategiat ja -ohjelmat​, CSRD- ja ESRS-raportointi​, HSEQ-palvelut​ sekä ISO9001 ja ISO 14001 -johtamisjärjestelmät​.

Outi Piisilä

Outi Piisilä

Olen liiketoimintakonsultti, jolla on 15 vuoden kokemus monipuolisesta pk-yritysten liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisjärjestelmistä niin palvelualoilta kuin rakentamisen parista.

Erityisosaamistani ovat ESG- ja vastuullisuusasiat, joiden ympärille työkokemukseni on kietoutunut HR- ja ympäristöasioiden käytännön johtamisen myötä.

Olen tekniikan ja talouden moniosaaja, joka nauttii uuden oppimisesta ja innostuu ihmisistä. Minulla on halua ja ymmärrystä kehittää niitä organisaatioiden menestystekijöitä, jotka eivät näy taseessa. Samalla intohimonani on asioiden järjestely, jäsentely ja selkeyttäminen: arvostan sujuvaa työtä, jossa hallinnollista humppaa on mahdollisimman vähän.

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Vastuullisuusstrategiat ja -ohjelmat
  • CSRD- ja ESRS-raportointi
  • HSEQ-palvelut
  • ISO9001 ja ISO 14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmät
  • Strateginen ja operatiivinen HR

Insinööriys on perimässäni, joten uteliaisuus uusia asioita ja ilmiöitä kohtaan on loputon. Pysyn maailman muutoksessa mukana jatkuvalla tutkintoihin tähtäävällä opiskelulla. Vapaa-aikani vietän perheeni arkea pyörittäen. Suurta iloa arjessa minulle tuottaa pyykkien lajittelu äänikirjoja kuunnellen.

Kaikki järjestyy, tavalla tai toisella.