Heidi Eskelinen kasvokuva
Strategia ja johtaminen Tilitoimisto ja talousjohtaminen

Heidi Eskelinen

Liikkeenjohdon konsultti

Strategian ja talousjohtamisen asiantuntija vahvuutenaan strategiatyö sekä strategian toteuttaminen, yritysrahoitus ja johtamisen kehittäminen.

Heidi Eskelinen

Heidi Eskelinen

Olen strategian ja talousjohtamisen asiantuntija. Minulla on yli 13 vuoden kokemus yritysten luotonhallinnan, tilintarkastuksen ja liikkeenjohdon konsultoinnin laaja-alaiselta kentältä, B2B-myynnistä sekä strategisten projektien johtamisesta.

Olen tehnyt monipuolisia liiketoiminnan kehittämisen tehtäviä, joihin on kuulunut strategiatyötä, strategian toteuttamista, johtoryhmä- ja esimiesvalmennuksia sekä hallitustyöskentelyä. Lisäksi olen toiminut ulkoistettuna talouspäällikkönä.

Uskon, että hyvin suunniteltu ja tehokkaasti toteutettu strategia on keskeinen tekijä yrityksen menestyksessä. Strategian toteutukseen tarvitaan kuitenkin aina ihmisten vahvaa innostusta, sitoutumista ja motivaatiota.

Koen tärkeäksi ymmärtää ihmistä aidosti hänen lähtökohdistaan ja pyrin luomaan ympäristön, joka kannustaa niin yksilöitä kuin tiimejä saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Strategiatyö ja strategian toteuttaminen 
  • Talousjohtaminen
  • Yritysrahoitus
  • Johtamisen kehittäminen

Työkalupakistani löytyy organisaatiota laaja-alaisesti osallistava ote, valmennuksellisuus sekä kyky tarkastella asioita käytännön tasolla. Olen ratkaisukeskeinen tiimikaveri, joka pystyy nopeasti hahmottamaan kokonaiskuvan ja löytämään ratkaisut monimutkaisissakin tilanteissa. Positiivinen asenne vie pitkälle ja huumori auttaa viimeisissä metreissä!

Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa maatilallamme, joka tarjoilee täydellistä vastapainoa työarjelle.

Positiivinen asenne vie pitkälle ja huumori auttaa viimeisissä metreissä!