Eetu Huosianmaa kasvokuva
Markkinointi ja myynti

Eetu Huosianmaa

Myynti ja markkinointi

Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntija vahvuutenaan verkkosivut ja -kaupat, liiketoiminta-alustat sekä tiedolla johtaminen myynnissä ja markkinoinnissa.

Eetu Huosianmaa henkilökuva

Eetu Huosianmaa

Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin konsultointi on pysynyt asiakastyön keskiössä kaikki ne kuusi vuotta, jonka olen työskennellyt Talentreella.

Kilometrejä näiden teemojen parissa on kertynyt nyt noin 10 vuoden edestä. Tänä aikana olen havainnut yhden selvän ja merkittävän ongelman, jonka korjaamiseen haluaisin vaikuttaa: melkein kaikissa PK-yrityksissä myynti ja markkinointi ovat kaksi kovin irrallista funktioita, jotka toimivat kaukana toisistaan, omia erillisiä tavoitteitaan kohti. Tällä tavalla ei saavuteta parasta kasvua.

Ammatillisesti nämä vuodet ovat olleet mahtava matka. Eri vaiheiden kautta kasvaneet ja muuttuneet vastuut ovat tuoneet vahvaa kokemusta esimiestyöstä sekä liiketoimintajohtamisesta. Ennen Talentreeta olen viihtynyt myynnin ja markkinoinnin parissa eri tehtävissä oman yritystoiminnan kautta, markkinointitoimistossa ja verkkokaupan alalla.

Nykyisin tuijottelen omaa tuloslaskelmaa vähemmän ja saan keskittyä enemmän asiakkaiden ja Talentreen oman kasvun tekemiseen.

Osaamisalueitani ovat erityisesti: 

  • Myynti ja markkinointi
  • Verkkosivut, -kaupat ja erilaiset liiketoiminta-alustat
  • Tiedolla johtaminen myynnissä ja markkinoinnissa


Eteläpohjanmaalaisen yrittäjäperheen kasvattina olen omaksunut korkean työmoraalin ja can do -asenteen, joka on ollut vahvuuksiani työelämässä alusta saakka. 

Tutustu ajatteluun

referenssit & podcastit

Kokemuksia onnistuneesta yhteistyöstä kohti tavoitteita. Näkemystä ja oppia strategiatyöhön.

Katso kaikki

Tositarinoita kasvusta

Yli 40 asiakastarinaa

Katso kaikki

Pelastetaan strategia!

Yli 30 podcast-jaksoa

Selaa jaksoja